Torsdag morgen klokken 07 åpner dørene til Nord-Trøndelags største Expert-butikk dørene på Hell Kjøpesenter. De venter storinnrykk.

– Det blir satt opp egne gjerder som folk skal sluses inn gjennom. Vi har også leid inn vektere og førstehjelpspersonell, som tar seg av alt med køen utenfor butikken, så får vi ta oss av kundene når de kommer inn, sier Kjell Arntsen, som er administrerende direktør for Expert Nord-Trøndelag.

Størst

Den nye butikken på Hell Kjøpesenter er med sine 1.200 kvadratmeter salgsflate fylkets største og mest moderne Expert-butikk.

– Den er 100 kvadratmeter større enn den vi åpnet i Namsos for litt siden. Expert-konseptet utvikler seg også stadig, så det vil bety at det blir den mest moderne butikken vi har også. Med et stort utvalg av alt vi har av varelinjer. Det vil ikke være noen forskjell på utvalget i denne butikken på Hell i forhold til den som ligger midt i Oslo.

– Hva legger du i moderne butikk?

– Alt i butikken er koblet opp. Det vil si at man kan ta på og prøve tingene som står utstilt. For eksempel kan man prøve høyttalere og hodetelefoner med sin egen musikk man har på telefonen.

Takknemlig

Expert er veldig godt fornøyd med å få til etableringen på Hell.

– Vi har vært på utkikk etter et stort nok butikklokale lenge. Derfor er vi veldig glade for den dugnaden som er gjort på sentret for at vi skal få plass.

Butikken vil ha 15 ansatte fordelt på ni årsverk.

– Mål for første driftsår?

– Vi har som mål å doble omsetningen i forhold til den gamle butikken, sier Kjell Arntsen.