Først skal «Jaa9 & OnklP» møte stjørdalingene på Torgkvartalet. Senere på kvelden blir det en heftig konsert på Uptown Bar.

Det skjer førstkommende lørdag. Duoen «Jaa9 og OnklP» skal lage liv i sentrum i Stjørdal.

– Det ble klart i januar at de skulle komme å spille hos oss. Jeg hadde ikke trua på at de ville til «lille» Uptown, men heldigvis gikk det i orden til slutt, sier bookingansvarlig og eier ved Uptown Bar i Stjørdal, Martin Hallager Aaknes.

Autografer og selfies

«Jaa9 & OnklP», eller Johnny Engdal Silseth og Pål Tøien som de egentlig heter, er en norsk hiphop-gruppe som slo gjennom med sangen «Kjendisparty».

OnklP ble for alvor kjent i de norske hjem da han var med på TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

– I nasjonal standard er dette det ypperste innenfor hiphop og rap, mener Hallager Aaknes, som har fått forsikringer om at hiten «Styggen på ryggen» blir spilt på utestedet førstkommende lørdag.

Men før de kommer så langt skal «Jaa9 & OnklP» møte fansen på Torgkvartalet.

– De har sagt seg villige til en signeringssession på kjøpesenteret tidlig på ettermiddagen. Dermed kan de under 18 år få en bit av dem også. Det skal bli muligheter til å få autografer og ta selfies med dem, sier Martin Hallager Aaknes.

– Heidundrende kveld

Forhåndssalget av billetter til konserten har gått unna.

– Pr. i dag har vi solgt flere forhåndsbilletter enn til D.D.E.-konserten for knappe to år siden. Jeg hadde ikke forventet så mye respons som vi har hatt. De som kjøper billetter på forhånd får en egen inngang på baksiden. Vi håper folk kommer tidlig og lager god stemning. Jeg kan vel si med en gang at det blir en heidundrende kveld, sier Martin Hallager Aaknes.