Stjørdal kommune feiret gode kollegaer som har jobbet 25 år og lengre. I Vektersalen ble det feiret med kake, kaffe, musikk og taler.

Ordfører Eli Arnstad forteller at når folk har brukt sin arbeidsinnsats og kompetanse til beste for innbyggerne i Stjørdal gjennom 25 år og mer, så er det en stor glede å hedre dem.

– I vår virkelighet er 25 år på en arbeidsplass veldig lenge. Det tyder på at våre ansatte har funnet ut at det har vært bra å jobbe i Stjørdal kommune og det må vi ta til oss. Det er veldig artig å gjøre ære på de som har vært her så lenge. Også blir man litt ydmyk over den kunnskapen og erfaringen de innehar. Denne gangen var det over 60 og det er en stor bredde i den kunnskapen de har, sier Eli Arnstad.

Ikke alle var til stede på markeringen.

Ansatte med 25 års jubileum som hadde meldt fravær: Arve Stoum, Jorid Buan Hernes, Terje Bakken, Meera Nadesapuran, Bente Aamodt, Hege Røkke Geving, Vidar Mæhre, Brit Nonstad, Siv Ingun Overvik, Karoline Johansen, Anita Iversen.

Det ble også gitt honnør til ansatte som hadde fratrådt og hadde meldt fravær: Robert Thomsen, Vibeke Fløan Nilsen, Wenche Søraunet og Unni Petrine Røkke.