Tilbudet fra arrangørene i Skjelstadmark var godt, det kom mye folk og været ble mye bedre en meteorologen hadde lovet.

FIN RAMME

For to år siden rant bøgdadagen i Skjelstadmark nesten bort i pøsende regnvær. Lørdag kunne ikke rammen omkring bygdas egen dag ha vært mye bedre. Riktignok var det ikke sol i fra klar himmel, men dagen var mild og ikke minst, det var oppholdsvær.

Helt i fra leder i arrangemetskomiteen, Magnar Børseth hadde ønsket folket velkommen, til han takket for oppmøtet ut på ettermiddagen, var det fullt av folk som tok del i arrangementet.

YOUNGSTAR-VINNER

Som seg hør og bør var det mange dyr utstilt. Alt fra kaniner og kalver til sikkelige svære dølagamper. Det var tilbud om ridning til ungene, miniatyrskyting og hele dagen var det stappfullt på rampa der de kunne hoppe i høyet.

Ellers var det stands der de kunne få kjøpt alt i fra sukkerspinn og jeppestikker til bredbånd og jaktkort. 85 år gamle Leif Bremseth, som i mange år har vært med på dagene for å presentere sine trearbeider, var også på plass i år.

SE MANGE BILDER FRA BØDADAGEN I SKJELSTADMARK!

Fra scenen var det musikk av Harlekin som hadde en egen avdeling med Eagelsmusikk.

Dessuten akkompagnerte de Youngstar-vinneren Bjørnar Børseth. 12-åringen begynner å bli vant med å opptre på forskjellige scener, og publikum belønnet sangen hans med kraftig applaus.

REVYNUMMER

Ellers viste Skjelstadmark-revyen et par nummer fra årets revyoppsetting. Hvor mange som var innom på Bøgdadagen i dag er vanskelig å anslå helt nøyaktig. Men det var nok flere hundre som besøkte det vi godt kan kalle en frodig bøgdadag.