Terje Hellberg, tidligere elevrådsleder ved Stokkan ungdomsskole er valgt til ny leder av Stjørdal Ungdomsråd. I forrige periode var han nestleder.

- Jeg vil fokusere veldig på å ivareta barn-og unges interesser - og høre på hver enkelt, sier Terje Hellberg.

Terje tenker på alle

Han mener det er viktig å ivareta alle, uansett hvem de er og hva de er interessert i - fra de somliker kultur til de som liker innebandy.

- Jeg er veldig glad i mennesker og det å komme i kontakt med andre mennesker, og jeg føler jeg får en god mulighet til å nå ut til ungdommen med å sitte i ungdomsrådet og være leder. Jeg er ganske engasjert i samfunnet, og jeg ser fram til et flott år som leder av Ungdomsrådet. Om det er noen av ungdommene i kommunen som ønsker kontakt, er det bare å ta kontakt i kontortia eller på mail, sier Terje Hellberg.

Oda nestleder

Oda Beate Beitland er valgt til nestleder. Hun forteller om seg selv at hun er 16 år og går på musikk linja ved Ole Vig videregående skole. At hun er sosial og at hun liker godt å være med venner.

- Har vært veldig engasjert i 4H og vært leder der i tre år. Samtidig så "brenner" jeg veldig for Stjørdals-Blink svømmegruppe, hvor jeg har vært utøver og i dag er trener, sier Oda Beate Beitland datter til Heidi Beitland som er en veldig engasjert og profilert ansatt i Stjørdal kommune på feltet barn og ungdom.

Vil ha et rikt tilbud

- Jeg ønsker at ungdom på Stjørdal skal ha et mangfoldig og rikt tilbud. Gleder meg veldig til å samarbeide med mange trivelige ungdommer i ungdomsrådet, sier den nye nestlederen.