Stortingsrepresentanten bruker ferieukene på å få på plass møbler og inventar i huset familien har flyttet til. Et hys i samme vei og samme nabolag i Hommelvik.

– Hva opptar deg mest for tida?

– En del av sommeren har gått med til flytting. Men fraværsgrensa for elever på videregående og muligheten de har til kjøreopplæring utenom skoletiden har vært et tema også nå i sommer.

– Hvor går årets ferietur?

– Det blir å være hjemme i år. Fra 1. august er valgkampen i gang for fullt. Vi får satse p åen langtur i ferien neste år.

– Hva er ditt skjulte talent?

– Det vet jeg ikke om jeg har.

– Hvorfor bor du der du bor?

–Både Øyvind og jeg hare vokst opp her etter at familien min flyttet hit da jeg var 7 år. Vi trives og har ingen planer om å flytte fra Hommelvik.

– Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

–Da ville jeg ha reist tilbake til 60-tallet. Det virker som en tid med mye optimisme og der de fleste var fornøyde med det de hadde. Det var ikke det samme jaget etter materielle ting.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Det må være NM-gullet i judo for lag på slutten av 80-tallet. Jeg har også et NM-sølv individuelt og ble Trøndersk mester flere år på rad.

– Hvis du skulle fått reist en statue over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

–Det måtte være Christian Lassen Saxevik, som var en av få som kom hjem etter å ha overlevd de forferdelige forholdene i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig.

– Hvem ville du ha strandet på en øde øy sammen med?

– Det kan ikke bli noen annen enn Øyvind, mannen min. Vi skulle klart oss bra og bort fra to hektiske jobber vill vi fått mye mer tid til hverandre.

– Hva provoserer deg?

– Likegyldighet. At folk ikke bryr seg eller engasjerer seg.

– Hva er den perfekte dagen for deg?

– En dag det er helt åpen kalender uten avtaler. Og da gjerne sammen med familie og venner.

– Hva er ditt favoritt friluftssted i Malvik?

– Det er Høybyen hvor det alltid er fint å gå tur. Men vi som bor i Malvik er prioriterte med flere flotte friluftsområder og gode muligheter for friluftsliv.