Men selv om meråkerlaget vant kampen forholdsvis klart var ikke Per Joar Hansen spesielt godt fornøyd med sine spillere.

– Det var en helt jevn kamp spillemessig. Prestasjonsmessig var det dårlig av oss. Flere av spillerne spilte i uvante posisjoner men det er ingen unnskyldning, sier Per Joar Hansen som ikke husker sist han har laget fire mål i en kamp.

– Men det kan da ikke ha vært så veldig lenge siden, sa han.

– Spillemessig var kampen mot Namsos jevn. Jeg synes namdalingene var like gode som oss. Men det er målene som preger kampen og heldigvis var det vi som var mest effektive i denne kampen, sa Perry som flere ganger i løpet av kampen måtte be sine medspillere om å skjerpe seg.

– Hadde vi spilt mot et bedre lag enn Namsos så hadde vi tapt denne kampen, sa Per Joar Hansen som innrømmet at det var godt med en seier igjen etter to strake nederlag og 0-7 i målforskjell for Levanger og Rørvik. – Skal vi henge med i toppen så måtte vi vinne denne kampen. Men jeg føler ikke at vi henger helt med. Halter er et bedre ord, sa han.

IMPONERENDE AV VARDEN Det er imponerende at Varden klarer å være med i toppen av divisjonen når en ser på spillersituasjonen. Mot Namsos var flere av de mest sentrale spillerne ute. Langtidsskadde Morten Eidem og Morten Aassved er kanskje tilbake til høstsesongen starter, Geir Florholmen stod over på grunn av soning av rødt kort, Kristian Beyer er skadet mens både Per Olav Stormo, Guttorm Stormo og Geir Michael Østerås er mer eller mindre skadet. – Beundringsverdig at Per Olav stiller opp for klubben når vi er såpass få, sier firemålsscorer Per Joar Hansen.

HOVMESTEREN Selv om det var Perry som stjal det meste av showet mot Namsos, så skal ikke Are Langås glemmes. Venstrevingen var hovmesteren som serverte ballen til tre av Perrys fire mål og Trond Teveldals ene mål. 1-0: Are forserte langs sidelinja og innlegget bredsidet Perry i mål. 2-0: Samme forspill men det var Trond Teveldal som via det som var av målstenger fikk ballen inn. 3-1: Are ble felt innenfor 16-meterstreken og Perry satte straffesparket i mål. 4-1: Are alene med Namsos-målvakten. Skuddet reddes men Perry setter inn returen. 5-2: Innbytter og debutant Leif Jørgen Stenhaug blir felt og Perry setter inn sitt andre straffespark. Da stod Are allerede utenfor banen etter å ha fått sitt andre gule kort.

BOGEN I DAG Utvisningen betyr at han må stå over dagens kamp mot Bogen på bortebane. – Det var helt unødvendig av meg å få det andre gule kortet, sa Are etter å ha viljehandset og blitt sendt av banen av kampens gode dommer Ragnar Wist. – Men jeg fikk mitt tredje gule kort for sesongen tidligere i kampen og har måttet stå over dagens kamp uansett, sa Are Langås.

Related content