Helt bakerst i den nystylede russebilen har de seks jentene sørget for bilens spesialitet, - hvert sitt lille sminkeskap.

– Vi må jo ha med oss litt stæsj, sier de seks jentene som kaller seg og russebilen for Señodritas. De slenger på det lange håret og smiler veldig fornøyd.

– Ideen tror jeg var Geir sin, sier bilsjef Christina Bakken og henviser til russebilmekker nummer én, Geir Bragstad.

Foruten Bakken er det Frida Nordstrøm, Rikke Bragstad, Vilde Brenne, Kassandra Wærnes og Tharcile Okoko som utgjør jentelaget i Señodritas.

Interiør på høyt nivå

Hjemme hos Geir Bragstad står det røde vidunderet. Fortsatt med prøvenummer på seg, men snart skal det ordentlige registreringsnummeret komme på Caravelle'n fra 1994.

Da er den temmelig oppdatert fra fjorårets russetid da den gikk under navnet «No problem».

– Vi har gjort mye med den, ja, særlig innvendig, sier de seks stolte jentene.

Interiøret er shinet opp. Stolene er trukket i lyse farger, diskokule er på plass i taket og musikkanlegget er selvsagt av knall kvalitet.

– Det var tydeligvis det guttene i bilen hadde satset på i fjor. Nå er det enda mye bedre, sier de seks blidspente russejentene.

Ingen langturer

Det innvendige er viktigst for Señodritas'ene, men de har selvsagt også vært nøye med bilens tekniske stand.

– Geir har gjort en kjempejobb. Vi er veldig takknemlige, sier jentene.

30. april får jentene de røde luene på toppen av det lange håret. Da kan både russebil og ikke minst sminkeskapene tas i bruk. 17 dager, og netter, med artigheter kan starte.

– Hvor skal Señodritas-bilen rulle i russetiden?

– Det blir vel til Sutterøya det, sier de og flirer.

– Det er ikke planlagt noen langturer, så det blir vel aller mest i Stjørdal, og kanskje noen turer til Trondheim, sier jentene som har igjen noe småtteri å gjøre før den er helt perfekt.

Snart til salgs

– Vi har igjen å sette på plass passasjersetet foran og et bord baki. Alt det har vi kontroll på. Og logoen da, -den skal på. Så må vi ha inn litt mer lys og stæsj.

For stæsjet er viktig. Det er absolutt en jentete bil som finpusses nå.

– Så klart. Den skal være litt glorete, og vi skal passe godt på den. Vi skal jo selge den igjen, sier frøknene Nordstrøm, Bragstad, Bakken, Wærnes, Okoko og Brenne.

– Så må vi få takke Bjørn på Reppa og Peter Oswald. De har hjulpet oss veldig de også. Helt fantastisk har de vært.

STÆSJPLASS: Helt bakerst har alle Señodritas'ene fått sitt eget sminkeskap. Kassandra Wærnes (t.v.) og Frida Nordstrøm er storfornøyd med både ideen og gjennomføringen. Foto: Geir Olav Flåan