Morten takker ungdomsårene i Stjørdalens Blad for at han valgte å bli journalist. I dag rapporterer fra verden over. Bare i vår og sommer har han jobbet i Russland, New York, Nice, Kroatia, Monte Negro og fra Bosnia.

I bryllup

Sommerens høydepunkt har så langt vært venninnen og tidligere kollega Astrid Barbalas bryllup i Manchester, forteller han. Men Morten setter stor pris på all reisingen jobben i ukebladet gir.

– Det gir meg mye å oppleve nye steder og folk. Jeg er glad jeg slipper å sitte fast på kontoret. Jeg jobber mye og har det veldig bra for tiden, forsikrer den sommerbrune kjendisjournalisten.

Tjøme og Stjørdal

Morten har hatt to uker ferie på Tjøme og i Stockholm, forteller han.

Han var også vært hjemme i Stjørdal ei lita uke, sammen med kjæresten Sturla Berg Johansen.

– Jeg har et par uker ferie igjen, som skal tilbringes i hovedstaden. Da blir det Oslo Fashion Week, og dessuten skal jeg i bryllupet til Hank von Helvette, forteller Morten til Bladet.

Madonna - en skuffelse

På spørsmål i intervjuet med lokalavisa om hvilken konsert han kunne tenke seg i sommer, svarer Morten at;

– Lenge var det Madonna, men jeg var på konserten hennes i Oslo nettopp, og det var en skuffelse. Nå gleder jeg meg til Åge-konsert på Rockefeller i september. Jeg har bestilt meg røde Åge-briller og har avtalt med ei venninne at vi skal drikke karsk før konserten. Men kun tulle-karsk, altså. Med vodka og kaffe.