Stjørdals-Blinks gutter 16-lags andre av fire puljekamper, mot Gjerdrum, i Fredrikstad Cup sendes direkte på TV 2 Sportskanalen lørdag ettermiddag. Fredrikstad Cup er landets største håndballcup for barn og ungdom mellom 9 og 18 år og har 706 påmeldte lag og 10.500 deltakere.

–Dette er håndballens svar på Norway Cup. To dager fylt med idrettsglede, spenning og lokalt engasjement. For oss som sportskanal er dette et privilegium å få formidle, sier Vegard Jansen Hagen, sportssjef i TV 2, i en pressemelding. Lørdag 14. og søndag 15. mai kan 14 tv-sendte kamper følges fra hovedbanen i Fredrikstad direkte på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo. I kampene finnes representanter fra alle regionene til Norges Håndballforbund, og geografisk spenner lagene seg fra Bodø i nord, Sotra i vest, Elverum i øst og Kristiansand i sør. Kampene kommenteres av tidligere landslagsmålvakt og TV 2-ekspert Frode Scheie.

–Det å få spille en TV-kamp er et minne for livet for unge spillere. Derfor ønsker TV 2 skape en best mulig ramme for å ta vare på øyeblikket og levere en produksjon som viser at vi tar spillerne, sporten og turneringen på alvor, sier Vegard Jansen Hagen. Stjørdals-Blink stiller også med et guttelag i 18-årsklassen i Fredrikstad.