– Spillerne er på hugget og vi skal hente hjem tre poeng

Stjørdals-Blink Fotball møter Kolstad i toppkamp.

Stjørdals-Blink-trener Are Tronseth har tro på seier over Kolstad i toppkampen.   Foto: Knut Sollihaug (arkiv)

Sport

To av avdelingsfavorittene møtes til dyst på kunstgresset på Huseby idrettspark lørdag ettermiddag. Stjørdals-Blink-trener Are Tronseth forventer et tøft borteoppgjør mot Kolstad.

– Kolstad kan være en av våre største konkurrenter i kampen om opprykk. For vår egen selvtillit, og i tillegg for ikke å komme i bakleksa, er det viktig at vi viser oss fram. Vi går for alle tre poengene, understreker han.

Luksusproblem

Etter fem spilte kamper ligger stjørdalingene på tredjeplass på tabellen med 10 poeng. Lørdagens motstander ligger på plassen over med sine 12 poeng.

TABELL | Her er tabellen i 3. divisjon avdeling 5!

Are Tronseth kan velge fra en tilnærmet skadefri tropp.

– Det er vanskelig å ut de 11 spillerne som skal starte, og det er konkurranse om alle plassene. Slik har det vært i hele år, sier han.

Etter stortapet mot Strindheim slo rødtrøyene tilbake med 2-1-seier over Sverresborg forrige helg. Stjørdals-Blink-treneren forteller om positive treninger på Nye Blinkbanen denne uka.

– Det ser bra ut og spillerne er på hugget. Kampen mot Sverresborg var både og, og det verste var at vi ikke scoret flere mål. Men vi er alle tent og gleder oss til kampen mot Kolstad, sier Tronseth.

– Tøft oppgjør

Trondheimslaget forventer en tøff kamp når nordtrønderne kommer på besøk.

– Det blir et tøff oppgjør mot det som på forhånd er den store favoritten i avdelingen vår, sier hovedtrener Kristian Selnæs til klubbens hjemmeside.