Spent før fartsfesten

Kjenner på god stemning før det braker løs på Lånkebanen.
Sport

Rallycrosskjører Tore Kristoffersen fra Stjørdal viste fram sin Citroën DS3 ved Hell Kjøpesenter onsdag.

Hensikten var å drive PR foran EM- og VM-runden på Lånkebanen lørdag og søndag.

Tore Kristoffersen og far Johan Kristoffersen var ved senteret sammen med blant andre Per Olav Bjerkli, som viste fram en av sine spektakulære, kunstlakkerte lastebiler.

- Det er siste forberedelser til helgas konkurranse på Lånkebanen, med rigging av bobil, telt og alt utstyr i teltet for å få tatt service på bilen, sier en spent Tore Kristoffersen.

- Hvordan er stemningen nå like før?

- Det er fantastisk stemning, sier en entusiastisk Kristoffersen.

Har trua

- Du har trua?

- Har trua, men det er mange om beinet. Men en seminfinale ville vært seier - å være blant  de 12 beste. Det blir tøft å komme dit, men vi skal prøve, sier Tore Kristoffersen som kjører sin andre av fem EM-runder på hjemmebane.

Fem personer

Team Kristoffersen betsår av fem personer. Fire som skrur bil, Arild Mathisen, Jan Arne Johnsen, Ismael Atlujev og Per Olav Klausen, pluss sjåfør Tore Kristoffersen.

Ved kjøpsenteret var det anledning for folk flest til å teste hvordan det oppleves å kjøre rallycross på Lånkebanen, i kjøresimulator. Det syntes ikke minst barna var spennende.

Solberg torsdag

Torsdag kveld blir det mulighet til å treffe en liten del av VM-sirkuset. VM-kjører Petter Solberg kommer med bilen og kjører hele gata opp til Torget. Johan Kristoffersson og Andreas Bakkerud blir også å treffe i Stjørdal sentrum.