Vant 50.000 kroner

Hommelvik Guts til topps i avstemning.

Hommelvik Guts vant 50.000 kroner.  Foto: Arkivfoto

Sport

Gladgjengen på fotballaget Hommelvik Guts vant 50.000 kroner i en konkurranse kalt "Laget mitt".

Det er en avstemningskonkurranse i regi av Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE).

Alle har kunnet melde på sitt favorittlag til konkurransen.

Beskrivelse: http://prod-ng3-webapp2.adresseavisen.no:8080/newsgate/images/SmallCode.pngDet er lov å stemme én gang hver dag og jeg håper at vi kan sanke mange stemmer og være med i kampen om de 50.000 kronene, sa lagleder Sverre Inge Ness i Hommelvik Guts da avstemningen var i gang. Stemming gjorde man via NTE sin hjemmeside fram til klokken 12.00 mandag. Og mandag kveld ble det kjent at Hommelvik Guts ble vinner av 50.000 kroner.

I tillegg vant Hommevik Guts også 5.000 kroner i en Instagram-konkurranse.

Håndballklubben Melhus/Gimse stakk av med den andre hovedpremien på 50.000 kroner.

Andre lag

Andre lokale lag og foreninger som har vært med i konkurransen er Stjørdal Frisbeeklubb, Korintern Stjørdal, Skatvalsrevyen, Stjørdal Speidergruppe, Meråker Røde Kors, Hegra IL, IL Varden Meråker, Lånke Skytterlag, Tangmoen IL, Stjørdal Atletklubb og Vikhammer Håndballklubb.

Lånke Skytterlag og Stjørdal Frisbeeklubb vant 10.000 kroner hver.