Lett match for Vikhammer

Stjørdals-Blink hadde lite å stille opp med mot andredivisjonskollega Vikhammer HK (VHK).

VHKs nyervervelse, Bent Berg, scoret tre mål mot Stjørdals-Blink.   Foto: Frank Skaufel

Gøran Isachsen ble toppscorer for Stjørdals-Blink med fem mål.   Foto: Frank Skaufel

Sport

Da sluttsignalet lød i Malvikhallen, viste lystavlen 36-18 til VHK.

- Kampen forteller oss at vi har lyktes med forsvarsarbeidet vi har trent på, men at vi har mer å gå på i etablert angrep, sier Alexander Pettersen, VHKs trener.

VHK regnes som et av de beste lagene i andredivisjon, mens Stjørdals-Blink, som egentlig rykket ned etter forrige sesong og som likevel fikk beholde plassen, trolig må kjempe hardt for å berge plassen.

Holdt følge

Derfor var det ventet at avstanden mellom lagene skulle bli stor i NMs andre runde, men i begynnelsen av kampen holdt Stjørdals-Blink følge med vertene.

Etter 11 minutter sto det 5-5, men så begynte VHK å dra i fra. Etter 22 minutter ledet VHK hele 12-5, og da var kampen i realiteten avgjort.

Ved pause var stillingen 14-7, og kun drøye fem minutter ut i andreomgang måtte selv de iherdigste Stjørdals-Blink-supportene medgi at slaget var tapt. Da ledet VHK 21-7.

Mot slutten kontrollerte VHK kampen enkelt inn til 36-18.

Pettersen ønsker ikke å trekke for mye lærdom ut av oppgjøret.

- Det er vanskelig å si for mye ettersom dette var vår første kamp, men vi skulle scoret flere og sluppet inn noen færre mål. I løpet av den neste uken skal vi spille flere kamper, og vi vil fokusere mer på det som ikke fungerte så bra som vi ønsket i kveld, sier han.

Toppscorer for VHK ble Morten Norum med åtte fulltreffere. Stjørdals-Blinks flittigste måljeger ble Gøran Isachsen med fem mål.