Walker usikker på sin egen fotballframtid

Glenn Daniel Walker (19) spilte sin siste kamp for Rosenborgs juniorlag som tapte lørdagens finale i junior-NM mot Molde etter straffesparkkonkurranse.

Stjørdalingen Glenn Daniel Walker vet ikke hvor han skal spille fotball i 2018-sesongen.  Foto: Per A. Solberg/NTB

Sport

– Dette var din siste kamp for Rosenborg. Hvor går veien videre?

– Det er uvisst ennå. Jeg får bruke de neste månedene for å finne ut av det og får bruk starten på neste år på å planlegge litt, sier Glenn Daniel Walker. Stjørdalingen og sisteårsjunioren var selvfølgelig skuffet etter finaletapet.

Levanger

Juniortreneren til Rosenborg, Roger Naustan, hadde også sin siste kamp på trenerbenken for Rosenborg-juniorene i lørdagens finale i Fornebu Arena. Nå tar han over førstedivisjonsklubben Levanger.

– Planer om å bli med Naustan til Levanger?

– Det må bli en diskusjon mellom ham og meg. Det diskuterer jeg ikke her, svarte stjørdalingen etter finaletapet. Rosenborg ledet 2–0 et stykke ut i andre omgang, men romsdalingene kom tilbake og sikret seg uavgjort og straffesparkkonkurranse.

– Straffesparkkonkurranse betyr jo bingo om hvem som vinner, sa den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren som har hatt fire fantastiske år i Rosenborg.

– Jeg har utviklet meg bra både sportslig og personlig i klubben og jeg er takknemlig for å få komme til Rosenborg som 14-åring, sier han. En annen tidligere Stjørdals-Blink-spiller, Robert Williams (17), spilte også på Rosenborgs finalelag.