- Margit Elverum har takket ja til tilbudet om å ta posisjonen som kontorleder foran og under Landsskytterstevnet (LS) neste år, og det er innertier for oss.

Det er Tor Jakob Reitan, leder i hovedkomiteen for neste års landsskytterstevne, som tydelig fornøyd sier dette. Elverum starter forsiktig opp etter påske i en 20 prosents stilling, som ender med 100 prosents jobb under stevnet i begynnelsen av august.

Får permisjon

- Vi jaktet på Margit til denne jobben, og hele komiteen er svært godt fornøyde med at Margit takker ja, og vi er glade for at hun får den nødvendige permisjonen fra jobben på Kimen kulturhus og Stjørdal kommune. Dette viser igjen Stjørdal som arrangementsbyen, også på denne måten stiller kommunen opp for å hjelpe oss som arrangør av LS 2018, sier Reitan.

Modell

- Jeg tror nettopp det kommunen her gjør, gir en ansatt permisjon for en periode for å arbeide i et tidsavgrenset arrangement i kommunen, er en modell for kommunen å jobbe videre med, og da for å styrke Stjørdal som arrangementsbyen, sier han.

Han poengterer at det er frivilligheten som gjennomsyrer et arrangement som dette. Likevel, her er posisjonen som kontorleder unntaket, og Reitan og hele komiteen er storfornøyde med at Margit Elverum tar denne jobben, og da at Stjørdal kommune gjør dette mulig.

- Margit er serviceorientert, er fleksibel og har med seg god erfaring fra jobben i Agrisjå, sier Tor Jakob Reitan.

Liker prosjektarbeid

Margit Elverum er tydelig fornøyd med at hun får denne jobben.

- Jeg liker prosjektarbeid. Jeg er også svært fornøyd med at min arbeidsgiver til daglig, Stjørdal kommune gir meg permisjon slik at jeg kan takke ja til arbeidet med Landskytterstevnet. Må innrømme at jeg var tidlig på Reitan etter at det var klart at Stjørdal får Landskytterstevnet. Nå gikk det i lås, sier Margit Elverum.

- Har du noen erfaring fra skytterstevner?

- Jeg har deltatt i ett skytterstevne, i åpen klasse under jubileumsstevnet i 1986 da Lånke Skytterlag fylte 100 år. Resultatet husker jeg ikke, sier Margit Elverum og framhever Stjørdal kommune som en grei arbeidsgiver som gir henne permisjon.