Glenn Daniel Walker valgte Ranheim

Bedre skoletilbud og sportslig plan ble avgjørende.

Glenn Daniel Walker blir Ranheim-spiller. Her i kamp med Stjørdals-Blink-keeper Jørgen Vordal og midstopper Lars Emil Johannessen.   Foto: Lars Sørnes

Sport

Stjørdalingen Glenn Daniel Walker har spilt for Rosenborgs juniorlag og 3. divisjonslag den siste sesongen. Etter sesongslutt har valget for ny klubb stått mellom Levanger og Ranheim.

– Det som har vært avgjørende for mitt valg er hvilken plan Ranheim har for min videre utvikling som spiller. I tillegg er utvalget av studier større i Trondheim enn på Levanger, sier Walker som gjør seg ferdig med videregående på Strinda videregående skole denne våren.

– Hvordan ser på mulighetene til å spille deg inn på et nyopprykket eliteserielag?

– Jeg vet at jeg er i en utfordrerrolle og satser på at jeg gjør en bra vår før sesongen starter. Så får jeg håpe at muligheten kommer og at jeg tar vare på den.

– Har du satt deg noen mål?

– Målet er å utvikle meg videre som spiller, også får vi se om det blir en fast plass på laget, sier Glenn Daniel Walker som kjenner de fleste av ungguttene på Ranheim. De har som ham spilt på Rosenborgs junior og 3. divisjonslag.