Midtveis i andreomgang fyrte nemlig midtbanespilleren av et skudd som traff tverrliggeren.

- Den hadde fortjent en bedre skjebne, sier han smilende, like etter at Stjørdals-Blinks andredivisjonsherrer tapte 3-1 mot Rosenborg i Abrahallen mandag kveld.

Rødahl spilte en god kamp fra sin midtbaneposisjon og skapte ofte trøbbel for de langt mer etablerte motstanderne.

Tidlig mål

Allerede etter fire minutter satte han inn kampen første mål.

- Sander Kartum slo en gjennombruddpasning til Jørgen Sollihaug, som sendte ballen inn foran boksen. Det var bare å sette den inn i mål, sier han.

Rødahl innrømmer at det betyr litt ekstra å score mot landets beste fotballag.

- Det var ekstra moro å score mot dem, men det var i en treningskamp. Vi må ta det for det det er, sier han beskjedent.

Nedzad Sisic kom inn i andreomgang, og var nære på å redusere for Stjørdals-Blink. Foto: Frank Skaufel

- Gir oss ekstra energi

Å spille mot Rosenborg for et nyopprykket andredivisjonslag er spennende.

- Det er stort å møte Rosenborg, og det gir oss litt ekstra energi. Det er dem vi hele tiden måler oss mot, sier Rødahl, som kom fra Nest-Sotra i fjor sommer.

Mange tilskuere ble imponerte over Stjørdals-Blink, som skapte flere gode sjanser i løpet i oppgjøret. Også i banespillet holdt stjørdalingene følge med Rosenborg i store deler av kampen, og i perioder var Stjørdals-Blink langt mer gjennombruddhissige enn vertene i Abrahallen.

- Jeg synes vi gjør en god match. Spesielt var førsteomgangen bra, men også deler av andreomgang greide vi oss godt, sier Rødahl.

Rosenborgs første scoring ble ekspedert av Alexander Søderlund etter 41 minutter, mens Mike Jensen og Pål André Helland satte inn hvert sitt mål i andreomgangen.

Sondre Stokke var et konstant uromoment for Tore Reginiussen (t.v.) og de andre i Rosenborg-forsvaret. Foto: Frank Skaufel

- Håper Stjørdals-Blink berger

Forsvarsklippen Tore Reginiussen var ikke bare fornøyd med Rosenborgs innsats.

- Vi blir for stillestående, og spiller for mye ball på fot. Dermed makter vi ikke å gi dem så mye trøbbel som vi ønsker. Kampen var ingen stor prestasjon av oss, men et lite steg opp fra da vi tapte mot Byåsen. Vi er fortsatt stinne av trening, og det ble en OK gjennomføring, sier han.

Reginiussen tror Stjørdals-Blink vil bite godt fra seg i andredivisjon.

- De har mange spennende spillere som løper og står på. Jeg håper og tror Stjørdals-Blink berger plassen. Vi trenger gode lag i Trøndelag, sier han.

Nicklas Bendtner sto over kampen mot Stjørdals-Blink, men var til stede i Abrahallen Foto: Frank Skaufel