Her ryker Harsem ut av OL-sprinten

En gråtkvalt Kathrine Rolsted Harsem har gjort sitt i OL i Pyeongchang.

Kathrine Rolsted Harsem endte på fjerdeplass i sitt kvartfinaleheat og er ute av sprinten.   Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sport

- Jeg er skuffet over egen innsats, sa en gråtkvalt Harsem i intervjuet med Eurosport etter kvartfinalen.

Hun endte på fjerdeplass i sitt heat, og tiden var ikke god nok til å gå videre som lucky loser. 29-åringen lå fint an i en andreposisjon før nedkjøringen inn til stadion startet, men gliden var tydelig dårligere enn konkurrentenes.

LES OGSÅ: OL-debutantene greit videre

- Jeg følte meg 100 ganger piggere i kvartfinalen enn i prologen, men ble glidd fra i nedoverbakken inn til stadion. Jeg burde kanskje vært helt i ryggen på Stina Nilsson på bakketoppen også, men jeg var ikke god nok i dag, sa hun skuffet.

Det betyr etter alle solemerker at OL er over for Meråker-bosatte Harsem.

Svenske Stina Nilsson vant OL-sprinten tirsdag ettermiddag. Maiken Caspersen Falla tok sølv, mens russiske Julija Belorukova gikk inn til bronsemedalje.

LES OGSÅ: – Jeg var ikke i nærheten av å være god nok