Debuten for Rosenborg-spilleren kom mot Romania sist fredag i et oppgjør som endte 1–1. Den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren spilte den første timen av kampen. I 1-0-tapet mot Tsjekkia sist søndag spilte Williams hele kampen mens han kom inn etter 22 minutter i tirsdagens 3-1-seier over Polen. Da spilte han 45 minutter før han ble byttet ut igjen. Fra før står Robert Williams bokført med fem kamper for Norges 17-landslag fra 2017-sesongen.

Rosenborg 2

Robert Williams tilhører spillerstallen til Rosenborg 2 hvor også en annen stjørdaling og tidligere Stjørdals-Blink-spiller, Franklin Dady`s Boy Nyenetue (17), er med. Rosenborg 2 spiller i 3. divisjon denne sesongen.

Solid avslutning

G18-landslaget har blitt bedre og bedre i løpet av den siste uka og avsluttet turneringen på en solid måte.

– Vi har tatt steg hver dag den siste uka, sier landslagstrener Pål Arne "Paco" Johansen.

– Det var en veldig god kamp av oss. Vi dominerte fra første minutt med et solid og kompakt forsvarsspill og ikke minst et fremoverrettet angrepsspill med mange gjennombrudd og stort trøkk i boksen. Hele troppen jobbet sammen og vi var én gjeng hele kampen, sa landslagstrener Johansen til fotball.no etter 3-1-seieren over Polen.

Også gutter 17-landslaget har vært på La Manga siste uka.

Inspirerende

Samtidig med landslagsturneringene har utviklingsansvarlige og trenere fra toppklubbene og andre som jobber med spillerutvikling vært samlet på La Manga.

– Vi har jobbet tett med dem hele uka og det var en veldig god følelse at både vi og gutter 17-laget avsluttet med seier og gode prestasjoner. Mange av dem som jobber med spillerutvikling i Norge var her og jeg tror de fleste ser at vi blir gode om vi jobber sammen. For oss som jobber med landslagene har dette vært en veldig inspirerende samling, sier Johansen.

Juni neste

Neste samling for gutter 18-landslaget er i juni. Da er Portugal, Tsjekkia og Japan motstandere.

– Det er fire måneder til neste samling og det er seriestart og mange klubbkamper før vi møtes igjen. Jeg tror gutta drar fra La Manga med en god følelse og de vet også at konkurransen om plassene i troppen er hard. Dette laget kommer til å bli bra og det kommer til å kreve mye for å få være med fremover, sier Pål Arne "Paco" Johansen.