Robert Williams spilte alle tre landskampene

Stjørdalingen Robert Williams (18) fikk sin debut på det norske gutter 18-landslaget i fotball under en turnering i Spania som ble avsluttet tirsdag denne uka.

Norges gutter 18-landslag i fotball. Bakerste rekke fra venstre Erik Botheim, Halldor Østervold Stenevik, Tobias Christensen, Markus Solbakken, Colin Rösler, Mads Hedenstad Christiansen og Erik Tobias Tangen Sandberg. Fremste rekke fra venstre Eirik Opheim Moldenes, Robert Williams, Jonas Tillung Fredriksen og Sander Amble Haugen. Foto: Leif Ivar Akselvoll, NFF  Foto: Foto: Leif Ivar Akselvoll, NFF

Neste samling for gutter 18-landslaget er i juni. Da er Portugal, Tsjekkia og Japan motstandere.

Sport

Debuten for Rosenborg-spilleren kom mot Romania sist fredag i et oppgjør som endte 1–1. Den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren spilte den første timen av kampen. I 1-0-tapet mot Tsjekkia sist søndag spilte Williams hele kampen mens han kom inn etter 22 minutter i tirsdagens 3-1-seier over Polen. Da spilte han 45 minutter før han ble byttet ut igjen. Fra før står Robert Williams bokført med fem kamper for Norges 17-landslag fra 2017-sesongen.