Kampen mot Østfold-laget ble dramatisk. Hjemme i Fosslia Fjellhall ledet SHK 20-17 lørdag ettermiddag da det gjensto ett minutt, men i løpet av det siste 59 sekundene slapp stjørdalingene inn tre mål.

Dermed endte kampen uavgjort 20-20.

Fredrikstad ledet midtveis

Førsteomgangen var jevnspilt, og til pause ledet gjestene 8-9. Utover omgangen festet SHK grepet, og etter 13 av 25 minutter ledet vertene 16-12.

Ledelsen forvaltet SHK godt helt frem til det siste minuttet, da det dessverre raknet.

Toppscorer for SHK ble Anna Helena Gardarsdottir med seks fulltreffere.

Ny kamp lørdag kveld

Lerøy-serien er en landsomfattende liga for nasjonens beste 18-årslag. I Fosslia Fjellhall møtes denne helgen Charlottenlund, Glassverket, Fredrikstad og SHK.

Lørdag kveld spiller SHK og Glassverket klokken 1800, mens Charlottenlund og SHK skal kjempe om å bli beste trønderlag søndag kl. 1130.

To Bring-lag

I tillegg til SHKs 18-årsjenter, er også to andre lag fra vår region med i nasjonale ligaer.

Vikhammer gutter 16-lag tapte 20-25 mot Storhamar i helgens første oppgjør i Bring-serien. De skal senere lørdag kveld spille mot Bjørnar.

Stjørdal HKs 16-årslag for jenter spiller også i Bring-serien, og skal lørdag ettermiddag og kveld møte henholdsvis Kristiansand IF og Strindheim.