Redusert Stjørdals-Blink tok skalpen på rivalene

Opptur etter nedtur for fotballherrene.

Ole Kristian Rødahl lagde stjørdalingens mål mot Steinkjer. Bildet er tatt i en annen anledning.   Foto: Frank Skaufel (arkiv)

Sport

Det ble 1-0-seier for Stjørdals-Blink da laget møtte Steinkjer i treningskamp på hjemmebane torsdag. Midtbanespiller Ole Kristian Rødahl sto for scoringen ti minutter ut i andre omgang.

Ikke noe fyrverkeri

Stjørdals-Blink fikk noe overraskende juling av et reservepreget Ranheim i sist treningskamp. Trener Are Tronseth mener nivået på motstanderne gjør at kampene ikke kan sammenlignes, men ser likevel framgang fra forrige gang.

- Vi gjennomfører en helt ok kamp. Ikke noe fyrverkeri, men en bra første omgang og tilsvarende i starten på andre. Etter scoringen mister vi litt grepet, men det viktigste er at vi holder nullen. Det var også et av målene før kamp, sier Tronseth.

Manglet flere

Stjørdals-Blink stilte uten flere sentrale spillere. Sander Kartum, Sondre Stokke, Bjørnar Hove og Lars Ramstad var alle utilgjengelige for kveldens kamp.

Laget har flere planlagte treningskamper før seriestart i midten av april. Neste torsdag er tredjedivisjonsklubben Verdal motstander.