Nå blir det håndballfest for hundrevis av barn

Arrangerer stor turnering i Stjørdal.

Inviterer til håndballfest i Stjørdalshallen i helga. Bakerste rekke fra venstre arranmgør Kari Hognes og spillerne Kari Ertsgaard, Maria Yasin, Ask Arctander og William Hognes og dommer Lukas Geving. Foran fra venstre Laura Geving, Håkon Larsen og Magnus Wold.  Foto: Privat

Sport

Stjørdals-Blink arrangerer håndballturnering for over 600 jenter og gutter i Stjørdalshallen.

Kari Ertsgaard, Maria Yasin, Ask Arctander, William Hognes. Foran Laura Geving, Håkon Larsen og Magnus Wold på arrangørklubben Stjørdals-Blinks 2010-lag gleder seg til å spille håndball på hjemmebane med forhåpentligvis en stor heiagjeng bestående av foreldre, besteforeldre, søsken, tanter og onkler på tribunen.

Mange fra dalføret

– Det er 119 påmeldte lag fra stjørdalsdalføret, Verdal, Ekne, Skogn, Frosta, Aasguten, Byåsen, Ranheim og Malvik, sier Kari Hognes i Stjørdals-Blinks håndballavdeling.

Hun synes det er utrolig artig at det kommer lag fra klubber utenfor stjørdalsdalføret til denne minilagsturneringen.

Fordobling

I fjor var det 50 lag, så i år får arrangøren en fordobling av lag. Og med over 600 spillere vil det bli liv og røre i Stjørdals nest nyeste storstue.

– Vi skal gjennomføre over 200 kamper så de som er glad i håndball kan bare komme til Stjørdalshallen, sier Kari Hognes. Hun tror på veldig mye folk både på banen og ikke minst på tribuneplass i løpet av dagen.