Arrangerer kick-off for VM-funksjonærer

Rallycrossarrangører håper på stort oppmøte 22. mars.

Funksjonæransvarlig May Bente Fossen håper på stort oppmøte når Hell RX har sitt kick-off arrangement på Scandic Hell 22.mars.  Foto: Hell RX

Sport

- Vi er allerede i gang med forberedelsene til det store arrangementet i juni, og i den forbindelse blir det arrangert kick-off for de frivillige på Scandic Hell på Sandfærhus, sier funksjonæransvarlig for VM-runden på Lånkebanen, May Bente Fossen. Her vil det bli besøk av freestyle motocrossutøver Andrè Villa og rallyfører Espen Isaksætre.

- I tillegg kommer rallykommentator Thor Mostue som vil være kveldens konfransier, sier Fossen i en pressemelding.

Hun har regnet seg fram til at det er behov for rundt 500 frivillige for å få alt til å gå smertefritt.

- Mellom 150 og 200 personer har allerede registrert sin interesse og sagt ja til å komme, sier May Bente Fossen.

Ulike oppgaver

- Vi trenger mye forskjellige folk med ulik bakgrunn til mange ulike oppgaver både i forkant av arrangementet, underveis og etter arrangementet. De frivillige får i oppdrag å jobbe som vakter, servere og rydde etter konserter og arrangement i løpet av helga. Det er svært ønskelig at folk som har førerkort og truckførerbevis melder seg, siden det er mye kjøring involvert for mange av de frivillige, sier Fossen. Alle over 18 år kan være med som frivillig.

Heftig og fartsfylt helg

De som hjelper til får ikke betalt i kroner og øre, men de får opplevelser og inngangsbillett til alle arrangement i løpet av rallycross-helga. De får i tillegg komme tett på et fantastisk arrangement og får bli kjent med mange nye mennesker.

- De får også mulighet til å campe gratis inne på området, og få med seg en fartsfylt og heftig helg, sier May Bente Fossen som håper på stort oppmøte 22. mars.