- NM-utøverne gjorde unna de siste forberedelsene onsdag kveld, sier Tom André Pettersen, hovedinstruktør og leder i SKBK.

Han stiller som trener og leder for stjørdalstroppen i norgesmesterskapet (NM). Pettersen har med seg Daniel Sandvik og sønn Andreas Pettersen i trenerteamet. Sandvik er ute med skade mens NM-arrangørene ikke har maktet å få på plass en motstander til unge Pettersen i fullkontaktklassen for juniorer.

Oppvisningskamp

- Men Andreas skal gå en oppvisningskamp mot en utøver fra arrangørklubben Bergen Kickboxing Klubb i forbindelse med NM-gallaen lørdag kveld, sier Tom André Pettersen.

NM arrangeres på hotellet Scandic Flesland Airport som ligger i gangavstand rett ved siden av det nye terminalbygget ved flyplassen på Flesland.

Bankett

Mesterskapet starter allerede fredag ettermiddag med innveiing. Så blir det gjennomført noen innledende kamper senere på kvelden.

- NM avsluttes lørdag kveld med galla og utvalgte finaler etterfulgt av en NM-bankett, sier Tom André Pettersen.

Arrangørklubben lar en ring og en matte bli stående i NM-lokalene fram til søndag ettermiddag hvis det er klubber og utøvere som har lyst til å benytte anledningen når de beste kickbokserne i landet er samlet.

Deltakerne

Følgende utøvere fra SKBK er påmeldt til NM:

Ingrid Hoven Johansen (16), damer senior, pluss 70 kilo, pointfighting. Hun stiller også i lettkontakt i juniorklassen, minus 70 kilo.

Kim Almås (26), herrer senior, minus 75 kilo, fullkontakt.

Martin Rekkebo (16), herrer junior, minus 67 kilo, lettkontakt og junior ring.

Oda Murvold Olsen (16), damer junior, minus 65 kilo, lettkontakt.

Oscar Storvik Eriksen (16), herrer junior, minus 63 kilo, lettkontakt og junior ring.

Sander Reitan (21), herrer senior, minus 79 kilo, lettkontakt.

Siv Anita Kjønsvik (32), damer senior, minus 65 kilo, lettkontakt.

Hamed Yousefi (23), herrer senior, minus 67 kilo, fullkontakt.