- Ådne konkurrerer i klassen ungdom minus 41 kilo og han måtte gjennomføre tre tøffe kamper for å gå helt til topps. Ådne har vist en flott fremgang i en klasse som er veldig krevende å lykkes i. Da smaker det ekstra godt å hente hjem gullet, sier trener Rune Hegge i Stjørdal Atletklubb.

Vilje, innsats og fokus

Taekwondo handler om vilje, innsats og fokus, og utøverne i Stjørdal Atletklubb har alt som trengs. Likevel er det ikke alltid man lykkes i målene. For klubbens to andre norgescupdeltakere ble motstanderne litt for tøffe denne gang, men både Tobias Sætnan Valø (12) og Daniel Andersen Reitan (14) kjempet svært godt mot litt bedre motstandere og sørget til slutt for to meget sterke fjerdeplasser i sine respektive klasser.

Respekt

- Taekwondo er en idrett som dreier seg mye om respekt for andre, og utøverne i Stjørdal Atletklubb er meget gode representanter for dette. Alle tre utøvere høstet mye skryt fra både funksjonærer, dommere og andre trenere for sin oppførsel på mattene, både når de vant og når de tapte, sier Rune Hegge.