24-åringen er utlånt fra Ranheim Toppfotball når han nå kommer tilbake til Stjørdals-Blink. Han meldte overgang til Ranheim etter sesongslutt i fjor.

- Jeg gleder meg kjempemye til å komme tilbake. Det er betryggende å vite hva jeg går til. Samtidig er 2. divisjon spisset, og vi skal spille på et høyt nivå. Det blir mange artige kamper, sier Marius Augdal til nettsiden til Stjørdals-Blink Fotball.

Operasjon

Mot slutten av fjorårssesongen opplevde han et tretthetsbrudd i fotbladet, og i fjor høst ble han operert.

- Opptreningen har tatt lenger tid enn planlagt, og jeg har ikke fått den ønskede oppkjøringen. Men nå begynner jeg å nærme meg. Nå er jeg snart tilbake, sier han til Stjørdals-Blinks nettside.

Ambisjoner

Marius Augdal har klare ambisjoner når han kommer tilbake til Stjørdals-Blink.

Målet med å komme tilbake til Stjørdals-Blink er å utvikle meg videre som fotballspiller. Jg kommer tilbake til en god treningsgruppe, og til en sterk avdeling med solide lag. Jeg håer å kunne score noen mål og samle noen målpoeng, sier han.

Offensiv

A-lagstrener Are Tronset er glad for å få Marius Augdal tilbake.

- Vi ønsket å beholde ham i fjor høst. Han er først og fremst en god offensiv spiller med bra driv med ballen. Og ikke minst er han en målscorer. Han kjenner spillerne, trenerne og måten i spiller på. Han vil tilføre større bredde og konkurranse om plassene på laget, sier Are Tronseth.

40 mål

Hos Norges Fotballforbund står Marius Augdal registrert med 140 A-lagskamper. Han har scoret 40 mål totalt. I fjor ble det sju mål på 23 kamper.

Marius Augdal debuterte på Stjørdals-Blinks A-lag allerede i 2010.

Det er nettsiden til Stjørdals-Blink Fotball som melder at Marius Augdal nå kommer tilbake til moderklbben.