Lager 1.300 treskilt til skyttercampene

Skiltsjef John Friheim Sognli hos Fides hjelper Landsskytterstevnet.

John Friheim Sognli (f. v.) har mest erfaring med kappsaga fra før. Fideskollegene John Kenneth Meådal (midten) og Lars Meland.   Foto: LS 2018

Sport

John Friheim Sognli hos Fides i Stjørdal har laget 1.300 små treskilt på bestilling fra LS 2108 ifølge en pressemelding fra arrangørene, de fire skytterlagene Hegra, Skjelstadmark, Lånke og Stjørdal.

Treskiltene skal brukes konkret til å anvise riktig plass til campingenhetene.

Skiltsjef John Friheim Sognli har god erfaring med å bruke kappsaga fra før, og derfor så han ikke mørkt på jobben med å lage alle de små treskiltene.

- Dette er en fin jobb. Jeg kapper etter en mal her, sier Sognli.

Inspeksjon

Fides-ansatte John Kenneth Meådal og Lars Meland er med og inspiserer skiltarbeidet. Karene er enige i at det er Sognli som er sjefen. Etter kapping, sirlig stabling på palle og opptelling skal skiltene monteres på en liten påle og gjøres klar til bruk på campingplassene.

- Landsskytterstevnet blir bra reklame for Stjørdal. Det kommer vist veldig mye folk til Stjørdal, sier Meland og Meådal.

Takker

- Fides har vært på offensiven og tilbudt sin arbeidskraft. Jeg vil takke for at bedriften er slik en fin ressurs i Stjørdal. De ønsker å bidra og hjelpe til under ulike arrangementer og de tilbyr veldig god arbeidskraft, sier Odd Petter Haugseth. Han er en av personene bak den store skiltbestillingen og medlem i hovedkomiteen for LS 2018 med ansvar for skyttercampene.