De som er tatt ut er 2003-årgangen Jo Kristian Weisethaunet og Andreas Bakken, født i 2004.

Begge fra Stjørdal basketballklubb.

Det er TNT Towers som står som arrangør for årets NTC som gjennomføres i Tønsberg i Vestfold mellom 18. og 21. mai.

200 spillere

Ifølge Norges Basketballforbunds hjemmeside skal​ i underkant av 200 spillere fra fem forskjellige regioner samles for å trene i fire dager. Stjørdalsklubben tilhører Region Midt i Norges Basketballforbund.

Turnering

Spillerne som er tatt ut har allerede vært en del av regionale spillerutviklingssamlinger. Campen inneholder møter og treninger ledet av basketballforbundets landslags- og regionslagstrenere. Det vil også være fysiske treninger og en egen turnering for tremannslag, kun for deltakerne på campen. Det kommer vil være en hektisk, innholdsrik og gøy helg for alle involverte.

Mesterskap 2019

Treningene til 2003-årgangen blir ledet av landslagstrenerne for U16 og samlingen vil være grunnlaget for et uttak til laget som skal til Copenhagen Invitational i den danske hovedstaden København mellom 15. og 17. juni. Den første samlingen for U15-laget etter talentcampen gjennomføres i Oslo lørdag 2. juni. Det vil være flere samlinger for U16-laget utover i 2018/2019-sesongen. Laget skal representere Norge både i det nordiske mesterskapet og europamesterskapet sommeren 2019.