– I fjor endte vi opp med 31 medlemmer. Men jeg har trua på at det vil bli ganske lett å øke antall medlemmer i år, sier Aleksander Ødegård Miljus.

Han er gjenvalgt leder i Stjørdal Frisbeeklubb som er kommet godt i gang med sesongen 2018. Under klubbens årsmøte ble styret fra 2017 gjenvalgt. Det betyr at Eivind Nysæther fortsetter som nestleder, Else-Katrin Jensen som kasserer og Oddbjørn Carlsen og Mats Gynnild som styremedlemmer.

Større areal

– I år kommer vi til å fortsette å bygge klubben større og øke interessen for disksport generelt i Stjørdal. Vi ser stor interesse for bruk av banen vår i Stjørdal sentrum og interessen øker stadig. Vi har fått et nytt hull på banen som nå består av 10 hull, men skulle gjerne ønsket et større areal da vi ser hvor mange som faktisk bruker området, sier styreleder Miljus.

Dugnad

Forrige lørdag gjennomførte klubbens medlemmer dugnad på banen der det blant annet ble satt opp et nytt hull.

– Vi byttet også ut fester til kurvene så de står stødigere og det ble plukket søppel på store deler av området ved Fosslia Fjellhall og langs Ringveien, både på og utenfor banen, sier Aleksander Ødegård Miljus.

Serierunder

Klubben arrangerer serierunder hver tirsdag kveld med oppmøte ved Fosslia Fjellhall.

– Det er gratis å delta og det er bare å møte opp. Vi har disker til utlån til de som vil prøve frisbee, sier han. Lørdag formiddager er det serierunder med et litt enklere baneoppsett. Sist tirsdag ble den første serierunden gjennomført. 19 utøvere møtte opp i vårsola og det ble ifølge Miljus en fantastisk flott runde.

City Stjørdal HSL

– I tillegg hadde vi besøk av medlemmer fra City Stjørdal HSL. I 2017 hadde vi en hole-in-one-konkurranse hver serierunde, sier Miljus. De som ønsket å delta på denne konkurransen betalte inn 10 kroner hver og pengene gikk i en egen pott. Det gikk 41 serierunder uten at noen klarte hole in one.

– Vi ønsket å donere bort utstyr til noen som vi mener fortjener det. Derfor ble City Stjørdal HSL valgt, og de møtte opp ved fjellhallen tirsdag for å motta 24 disker og 12 markørdisker med Stjørdal Frisbeeklubbs egen logo på, sier Aleksander Ødegård Miljus.