Stjørdals-Blink er ute av cupen

Tapte på overtid mot Mjølner i Narvik.

For to år siden jublet Stjørdals-Blink etter å ha slått Molde i cupen. I år tapte Blink-guttene mot Mjølner i 2. runde.  Foto: NTB scanpix

Sport

Mjølners seiersmål som sendte Stjørdals-Blink ut av cupen, kom på overtid. Det så nemlig lyst ut etter at Sander Kartum hadde utlignet Mjølners ledelse bare 13 minutter før full tid.

Men på overtid klarte altså Narvik-laget å få det ene målet som senket Stjørdals-Blink.

«Dårlig kamp»

- Vi hadde tekt oss videre i cupen. Men i dag var det lite og ingen ting som stemte. Vi spilte en skikkelig dårlig kamp der ingen presterte godt nok, sier en skuffet trener Are Tronseth.

- Dere utlignet få minutter før full ordinær tid?

- Vi hadde håpet å greie ekstraomganger. Da hadde vi hatt en halvtime ekstra på oss og kunne kanskje kommet inn i kampen igjen. Men utligningen kom egentlig ut av ingen ting. Vi skapte lite - men det samme var tilfelle med Mjølner, sier treneren like etter kampslutt.

Utlignet

Det var hjemmelaget som scoret først. Mjølners mål kom tidlig i første omgang, og ledelsen holdt lenge - helt til det 77. minutt. Da sendte Sander Kartum avgårde et langskudd som gikk inn via stolpen og i mål.

Dermed var utligningen et faktum. Lenge så det ut til at det ville stå uavgjort 1-1 etter ordinær spilletid. Men et minutt på overtid kom altså hjemmelagets mål som sikret Mjølner seieren.

Glemme kampen

Dermed er Stjørdals-Blink ute av cupen for i år.

- Jeg tror ikke det spiller noen rolle for sesongen videre. Om vi hadde gått videre, kunne vi hatt en artig kamp å se fram til om ikke lenge. Men nå må vi bare glemme denne kampen og satse på å framstå bedre enn dette når en ny kamp i serien venter om få dager, sier Are Tronseth.