Poengdeling for Stjørdals-Blink på bortebane

Klarte ikke å holde på ledelsen.

Sondre Hopmark Stokke i aksjon i en tidligere kamp. Mot Fløy sørget han for Stjrødals-Blinks eneste mål.  Foto: Arkiv

Sport

Det hjalp ikke at Sondre Hopmark Stokke sørger for ledelse på straffe etter 64 minutter. Da kunne det se lyst ut i Stjørdals-Blinks bortekamp mot sørlandslaget Fløy. Men det hjalp lite når hjemmelaget utlignet etter 80 minutter.

Dermed ebbet kampen ut med uavgjort. Stjørdals-Blink kunne reise hjem til Stjørdal med ett poeng i bagasjen.

«Tålelig fornøyd»

- Resultatet? Njaa, litt både- og. Vi sa før kampen at det ville være greit med ett poeng. Men vi var veldig nære å få med oss tre. Vi gjennomførte en ganske bra kamp. Det var ihvertfall stor forandring i forhold til cupkampen i Narvik. Alt i alt er jeg tålelig fornøyd med resultatet på en bortebane som er ny for oss, sier trener Are Tronseth umiddelbart etter kampslutt.

Innsatsen

- Hva syns du er bra med laget i denne kampen?

- Først og fremst innsatsen. Vi er tilbake der vi skal være etter det som var mangelvare i cupkampen på onsdag. Vi skaper riktignok ikke all verdens med sjanser i dag. Vi blir litt for upresise i avgjørende situasjoner. Dette var en kamp på linje med de fleste andre kamper på dette nivået, skikkelig mannfolkfotball med mange dødballer og innkast, sier treneren.

Tverrliggeren

- Dere hadde en saftig suser i tverrliggeren i første omgang?

- Det stemmer - den gikk faktisk fra tverrliggeren og ned på streken, før den spratt ut igjen. Med litt mer flaks kunne det ha blitt mål. Vi hadde også to-tre situasjoner der vi kommer godt rundt på høyresiden, men der det blir for upresist i avslutningen, sier Are Tronseth.

Neste utfordring

Stjørdals-Blink har nå fem poeng etter fire kamper, en seier, to uavgjort og ett tap.

Neste utfordring blir Kjelsås om en knapp uke.