Bryne – Stjørdals-Blink 2-1 (0-1)

Det så lenge bra ut for Stjørdals-Blink på Bryne stadion, men alt snudde seg i løpet av åtte minutter i 2. omgang. Hjemmelaget vant til slutt 2-1 og tok dermed alle tre poengene i oppgjøret søndag kveld.

– Det er surt og kjedelig å ikke få med seg noe fra denne kampen. Ett poeng hadde vært bra i dag, og tre poeng ville vært ordentlig bra. Da er vi skuffet når vi ender med null poeng, sier Stjørdals-Blink-trener Are Tronseth til Bladet.

VIDEO: Se alle høydepunktene fra kampen (Tilgjengelig for abonnenter)

Gnistrende kontringsmål

Det startet bra for bortelaget. Blink tok ledelsen 1-0 etter 20 minutters spill på en gnistrende kontring. Sondre Hopmark Stokke flikket nydelig til Sander Erik Kartum, som spilte gjennom hurtigtoget Jørgen Sollihaug. Alene med Bryne-keeper Igor Spiridonov gjorde han ingen feil.

Stjørdalslaget gikk til pause med en 1-0-ledelse.

– Et veldig bra angrep. Vi visste det ville bli kontringsrom, og vi skaper nok sjanser til å score flere enn det ene i 1. omgang, sier Tronseth.

Hjemmelaget utlignet til 1-1 da det var spilt 65 minutter av kampen. Midtbanespiller Mads Bøgild satte ballen i mål med en markkryper. Samme mann førte Bryne opp i ledelsen 2-1 på et kjempeskudd fra 20 meters hold åtte minutter senere.

VIDEO: Her ser du Bryne – Blink i opptak (Tilgjengelig for abonnenter)

Stjørdals-Blink skapte ikke all verden i jakten på utligningen. Nærmest var innbytter Ole Kristian Rødahl. Han fikk avsluttet etter et hjørnespark sju minutter før full tid, men skuddet gikk via en Bryne-spiller og like utenfor.

– Det er en tett og jevn kamp, slik alle kampene i denne avdelingen er. Jeg synes vi spiller en god kamp, spesielt i 1. omgang. Så tappes vi for krefter i 2. omgang og blir straffet ved to gode enkeltmannsprestasjoner hos Bryne. Baklengsmålene kommer i en periode der vi ikke har kontroll defensivt, sier Are Tronseth.

TABELL | Her er tabellen i 2. divisjon avdeling 2 (ekstern lenke)

Vard Haugesund neste

Dette var Stjørdals-Blinks første bortetap i seriespillet. Nå jakter laget sesongens første hjemmeseier. Søndag 3. juni kommer Vard Haugesund på besøk til Nye Blinkbanen.

– Vi viser at vi henger med på nivået, men vi må bli enda bedre til å vippe jevne kamper i vår favør, avslutter trener Tronseth.