- Denne seieren trengte vi

Stjørdals-Blink valset over gjestene fra Haugesund og vant til slutt 4-0.

Marius Augdal var god på høyrekanten i dagens kamp mot Vard Haugesund. Innsatsen ble kronet med mål rett etter pause.  Foto: Anders Fossum

Sport

Stjørdals-Blink jaktet årets første tre-poenger på hjemmebane, og grep sjansen da bunnlaget Vard Haugesund kom på besøk.

Blink-gutta dominerte fra første spark og det tok ikke mer enn to minutter før den første ballen satt i nota bak Vard-keeper Thomas Kinn. Et innlegg fra høyre siden endte til slutt hos Nedzad Sisic som dunket ballen i mål.

- Vi fikk en pangstart på kampen og det gjorde oss trygge. Vi fikk kampen inn i den rytmen vi ville og vi skapte etter hvert mange store sjanser, sier assistetrener Terje Sandmæl.

2-0 kom etter drøye 30 minutter. Da var det Lars Ramstad som fanget opp en ball i feltet og satte den kontant i mål fra 10 meter.

Ny pangstart

Stjørdals-Blink startet 2. omgang like forrykende som første. Og det gikk ikke mer enn to minutter før Marius Augdal satte inn 3-0 på et kontrollert skudd i langhjørnet fra 10-12  meter. 4-0 kom 54 minutter, og nok en gang var Nedzad Sisic som var sist på ballen. Han banket en retur fra keeper kontant i kassa.

- I dag synes jeg vi var gode. Vi var enige om at vi skulle ligge kompakt på midten og deretter angripe Vard på kantene. Det lyktes vi godt med. De har nesten ikke noen målsjanser i det hele, mens jeg telte 14-15 til oss. Så dette var meget bra, fortsetter Sandmæl.

Sondre Hopmark Stokke spilte en god kamp på topp, og var et konstant uromoment for Vard Haugesund-forsvaret.  Foto: Anders Fossum

Endelig hjemmeseier

- Godt å få en hjemmeseier?

- Denne trengte vi. Det er bestandig godt med en seier foran hjemmepublikummet. Når vi attpåtil spiller god fotball, smaker det enda bedre.

- Tøff kamp neste helg med KFUM på bortebane?

- Alle kampene i denne divisjonen er tøff. Vi må være påskrudd i hver eneste kamp for å sikre oss poeng. Men vi har god tro på en god kamp neste helg, avslutter Sandmæl.

Unggutten Iver Westerlund fikk søndag sin debut på Stjørdals-Blinks a-lag. Han kom inn de siste 10 minuttene for Anders Nygård og løste rollen som midtbaneanker på en glimrende måte.