Selfies-køa var lang for Villa

Halsbrekkende hopp på motorsykkel sjokkerte rallypublikumet.

Sport

Andre Villa er et kjent navn for de fleste med interesse for motorsport. Lørdag er han på plass for å underholde publikum på Lånkebanen med halsbrekkende hopp på motorsykkel. Nå kjører ikke Villa selv, men han har hentet inn noen av de beste i verden til Stjørdals-turen.

- Jeg arrangerer et stort show på Ullevål stadion neste helg, og kan ikke ta sjansen på å skade meg i forkant. Så derfor organiserer jeg i dag, mens gutta får stå for showet, sier Andre Villa, som skryter voldsomt av arrangementet på Lånkebanen.

Og gjengen på motorsyklene leverte.

Høye hopp og saltoer fikk mange av tilskuerne til å måpe. Ingen tvil om at stuntet falt i god jord, ikke minst for yngre garde.

- Og så må du få med deg at vi gleder oss stort til at Cornelius Tøndel blir med oss på Ullevål. Han er en kjempegutt og vil bli kjempegod, avslutter Villa før han haster videre til nye selfies og autografer.

De var ikke så nøye bakkekontakten, kjørerne som underholdt publikum på Lånkebanen lørdag.