Årets fotballskole på Framnes arrangeres fra og med mandag 6. til og med torsdag 9. august.

Fotballskolen er for gutter og jenter født mellom 2004 og 2011.

- Vi i Fram er etter hvert blitt en meget erfaren arrangør og opplegget er i hovedsak det samme i år som tidligere, sier Aage Ertsgaard i skatvalsklubben.

Besteforeldre

Det betyr at, i tillegg til flinke instruktører, stiller 20 foreldre og besteforeldre opp hver dag for å hjelpe til med matservering, dobesøk, trafikksikkerhet, knyting av sko, trøst og servering av frukt og drikke.

- Vi viderefører også tradisjonen med et eget avslutningsarrangement torsdag kveld, sier Ertsgaard.

Tine Fotballskole har et øvre tak på 200 deltakere og det begynner å fylle seg opp.

- Men vi har fortsatt noen plasser ledige.  Vi ønsker derfor flere deltakere både fra Fram og øvrige klubber i stjørdalsdalføret hjertelig velkommen, sier Aage Ertsgaard.

Påmelding gjøres til Ertsgaard via elektronisk post og her er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder.

Samarbeider

Fram samarbeider med Ranheim Toppfotball om opplegget med fotballskolen.

- I 2017 innledet vi i Fram et samarbeid med Ranheim for ytterligere å bedre det sportslige tilbudet på fotballskola, sier Aage Ertsgaard.

Bakgrunnen for dette samarbeidet er at skatvalsbygg og fotballspiller Mats Lillebo gikk fra Stjørdals-Blink til Ranheim før sesongen i fjor. Som en del kompensasjonsordningen stiller Ranheim Toppfotball med instruktører og egen målvaktstrener for de eldste årskullene.

- Dette betyr at vi kan tilby et meget godt fotballfaglig opplegg også i år, sier Frams hovedansvarlige for fotballskolen, Johan Hammer.

Gode tilbakemeldinger

Fram har i en årrekke arrangert fotballskole og klubben har fått mange gode tilbakemeldinger fra Trøndelag Fotballkrets, deltakere og foreldre opp igjennom årene. Et foreløpig høydepunkt ble nådd i 2016 da fotballkretsen kåret Frams fotballskole som Årets Tine Fotballskole.