Onsdag kom Rosenborgs gutter 19-lag til Nye Blinkbanen for å møte Stjørdals-Blink i serieoppgjør i 0. divisjon. Trondheimsklubben kom til kampen med 27 poeng og ni seire av 9 mulige.

Men Stjørdals-Blink klarte å sikre seg ett poeng og dermed påføre Rosenborg sesongens første tap i kampen som endte 1–1.

1–1 var også pauseresultatet i kampen som fylte det meste av tribunen på Nye Blinkbanen.

Det var Jakob Rømo Skille som laget hjemmelagets mål allerede etter sju minutters spill. Rosenborgs utligning kom i slutten av omgangen.

Rosenborg hadde ballen mest, men hjemmelagets spillere la ned en stor innsats.

I andre omgang startet Rosenborg med et stort press uten å komme til altfor mange sjanser.

Utover i omgangen ble kampen mer og mer jevnspilt så det var helt ok at hjemmelaget sikret seg ett poeng.

Laget

Stjørdals-Blinks lag: Leon Ulvik Ydstines, Oumar Sergio Sherif, Mathias Aaring, Sindre Hell, Thalles Lynton Da Silva Monteiro, Karl Martin Rolstad, Oliver Magne Amdal, Iver Nordmeland Westerlund, Håvar Dahl, Henrik Fiskvik, André Langsæter, Mats Røkke Holm, Jakob Rømo Skille, Sindre Nytrø, Olaf Lien Skive, Oliver Dahl Nytrø, Geir Rune Sletvold, Halvor Nysæther.

Hos Rosenborg spilte de tidligere Stjørdals-Blink-spillerne og stjørdalingene Franklin Daddys Boy Nyenetue, Jesper Talmo Tromsdal og Robin Bjørkås Skrogstad.

Rosenborg topper tabellen etter 10 serieomganger med 28 poeng, 3 poeng foran Ranheim. Stjørdals-Blink ligger på 8. plass med 11 poeng.

Stjørdals-Blink avslutter vårsesongen i 0. divisjon med bortekamp mot Strindheim onsdag 20. juni.

Stortap

I en kamp i 4. divisjon avdeling 1 for kvinner tapte IL Varden Meråker hele 8-0 hjemme på Vardetun mot serieleder Verdal 2 onsdag kveld. Meråkerklubben står fortsatt uten poeng etter de sju første serierundene.