Det så lenge ut til at Stjørdals-Blink skulle sikre seg tre poeng i hjemmekampen mot Vålerenga 2 på Nye Blinkbanen lørdag.

Men på kampens aller siste spark utlignet guttene fra Oslo til 3-3. Peter Godly Micheal ble tomålsscorer med en heading fra fra 2-3 minutter.

Blink-trener Are Tronseth var en skuffet og slagen mann etter kampen.

- Sånt skal ikke skje. Vi holder bra stand, selv om de trykker skikkelig på de siste 10 minuttene. Men dette skal vi klare å ro i land, sier Are Tronseth, som samtidig er godt fornøyd med det Blink gjør i 2. omgang.

Pangstart

Kampen var knapt i gang før det stod 1-0 til Stjørdals-Blink. Nedzad Sisic ventet akkurat lenge nok til å sende Marius Augdal alene med keeper. Første forsøk ble reddet, men andre forsøk skyter Augdal sikkert i mål.

Men det gikk kun fire minutter til før det stod 1-1. Chridera Ejuke fikk prikke inn 1-1 fra 10 meters hold, utagbart for Jørgen Vordal i Blink-målet. Utover i omgang var det gjestene fra Trondheim som styrte det meste, men begge lag hadde noen sjanser. Men tellende resultat kom ikke før i det 44. minutt. Da dukket opp Peter Godly Michael opp og headet VIF i ledelsen til pause.

God 2. omgang

I andre omgang blir starten veldig sjansefattig. Begge lag sliter med å skape de store sjanene. Men så får vi fem minutter som endrer kampbildet totalt.

Stor jubel da Bjørnar Hove headet Blink i ledelsen 3-2. Foto: Anders Fossum

Først utligner Stjørdals-Blink etter et mønsterangrep. Jørgen Selnes Sollihaug spilles fri på venstrekanten. Og innlegget blir elegant ekspedert av Sondre Hopmark Stokke via hodet. Da var det gått 65 minutter av kampen. Og kun tre minutter senere stanger midtstopper Bjørnar Hove inn 3-2 etter en corner til ellevill jubel fra de drøyt 200 tilskuerne på Blink-banen.

De øynet da en ny hjemmeseier.

Men på overtid og overtiden glapp seieren, til enorm skuffelse for både spillere og hjemmepublikum.

Viktig å vinne på fredag

Selv om trener Tronseth var skuffet etter kampen, er han tydelig på at det var mye positivt å ta med seg fra kampen.

- Vi spiller mot et meget bra Vålerenga-lag. Så dette er kanskje den beste kampen som er spilt på Nye Blinkbanen så langt i sesongen. Men selvsagt surt å tape to poeng helt mot slutten. Men nå blir de viktig å reise til kampen mot Egersund førstkommende fredag. Det blir en meget viktig kamp i forhold til å få en god luke ned til de nederste lagene, sier Are Tronseth.

Vålerenga 2 startet med fire spillere som har fått mye spilletid på a-laget til Oslo-klubben de siste årene. Ivan Näsberg, Abdisalam Ibrahim, Simen Juklerød og Chidera Ejuke viste alle tidvis prov på at de har spilt noen divisjoner høyere i systemet.