Hun er en av fotballspillerne på City Stjørdal HSL.

For noen uker siden fikk hun og medspillerne på stjørdalsklubben overrakt et draktsett fra Norges Fotballforbund (NFF). Og det var assistenttrener på a-landslaget for menn, Per Joar Hansen (Perry) fra Stjørdal, som overrakte et nytt og ubrukt draktsett til en gjeng meget glade fotballspillere.

Utskifting

– Nå er det slik at drakter endrer utseende og design med jevne mellomrom. Tror at det byttes ut drakter hvert andre år. Så nå var det på tide med utskifting igjen, sier Perry.

Dermed dukket det opp en mulighet til å gi bort draktsett som hadde gått ut på dato. Og da benyttet Perry anledningen til å ordne et sett til City Stjørdal HSL.

Saken fortsetter under bildet.

Fra venstre landslagets assistenttrener Per Joar Hansen, City Stjørdal-spillerne Trygve Rangø og Hege Anita Welve og City Stjørdal-trener Johan Aune. Foto: Knut Sollihaug

Kun i kamp

– Bruker dere draktene både på trening og i kamper, Hege?

– Å nei. Vi får ikke lov til å bruke dem på treninger. Det er kun i kamper vi stiller i draktene, sier hun.

Sammen med Trygve Rangø og de andre medspillerne skal hun spille flere kamper på Orkanger i helga.

– Flotte drakter, Trygve?

– Å ja. Han har korte og presise svar, fotballspilleren fra City Stjørdal HSL.

Flott gjort

– Det er fantastisk flott gjort av Perry å få ordna et sett med landslagsdrakter til oss. Ikke minst var det utrolig stas for spillerne, sier Johan Aune. Han har vært hovedtrener for City Stjørdal HSL i mange år. Og han med seg to meget gode medhjelpere i Jon Arne Bakken og Svein Olav Røstum.

– Spesielt Jon Arne er flink til å stille opp. Han er egentlig sjefen, men lar meg bestemme av og til når det passer ham. Svein Olav har en bror som spiller på laget. Han går på skole i Levanger og stiller opp på trening og kamp hver gang han har anledning, sier Johan Aune. Også Per Joar Hansen pleier å lede treninger av og til.

– Det er utrolig populært hos spillerne, sier Johan Aune. Nå til helga har Aune trolig ikke mulighet til å stille opp i Levanger.

– Men da er det andre som tar jobben. Klubben er ikke avhengig av at jeg er med hver gang, sier City Stjørdal-treneren. Den andre helga i september skal City Stjørdal HSL delta i Landsturneringen som arrangeres i Bergen.