Lånkes gutter innledet cupen med å vinne 4-1 over Sverre IL 1 fra Levanger tirsdag.

Onsdag formiddag ble Leksvik slått hele 11-0.

Dermed blir torsdagens kamp mot Frösö IF 2 betydningsløs i forhold til å komme seg til a- eller b-sluttspill for gultrøyene.

Anton Alexander Skamfer (12) er en av spillerne på Lånkes 13-årslag.

Super cup

- Det absolutt beste med sommerferien er å delta på denne supre cupen. I tillegg til å spille fotball er det godt å ikke være på skolen og gjøre lekser, sa Anton etter at Sverre var slått med tre mål tirsdag ettermiddag. - Dette var en utrolig god start på cupen. Dessverre fikk jeg ikke mulighet til å være på scoringslista mot Sverre, men samholdet og energien i laget er så bra, så denne kampen fortjente vi å vinne, sa 12-åringen.

Spania to ganger

Høydepunktene står i kø for lånkegutten i sommer.

- Etter Storsjöcupen skal jeg til Spania og være der i en uke. Men jeg skal ikke bare til Spania en gang, jeg skal til Spania to ganger i sommer. Det blir så gøy, sa en glad og lykkelig Anton til Bladet.

Anton har spilt fotball siden han var seks år og gikk i første klasse, og han er veldig tydelig på at han ønsker å spille fotball så lenge som mulig.

Fremtidige drømmer og ønsker er ikke alltid like lett å finne ut av, men Anton er veldig tydelig på hva han ønsker æ gjøre med livet sitt.

- Når jeg blir stor skal jeg bli profesjonell fotballspiller, jeg skal bli en av de beste, sier han.

Ungdomsskolen

Etter sommerferien skal Anton begynne på ungdomsskolen. Et nytt kapittel i livet og han er utrolig spent.

- Ungdomsskolen ja, det er noe det, forteller en grublende Anton.

- Jeg gleder meg veldig, gleder meg mye til å starte i en ny klasse og bli kjent med mange andre nye mennesker, sier Anton Alexander Skamfer.

Heia Meråker!

Også IL Varden Meråkers jenter 12-lag er klare for a-sluttspillet.

Tirsdag ble trondheimsklubben National SK slått 17-0 mens Kattem ble slått 2-1 onsdag formiddag. Torsdag ettermiddag skal meråkerklubben møte Stiklestad/Vuku IL.

- Det er godt å kunne starte cupen på en slik måte. Jeg klarte også å score og bidra til seieren, sa Carmen Eidem etter utklassingen av National SK.

Stjørdals-Blinks gutter 15-lag er også a-sluttspillklare etter seier 4-1 mot Drevja IL og 5-1 over Hommelvik IL.

Fram og Malvik IL

IL Frams gutter 14-lag har slått Ås IF 11-0 og Rørvik IL 10-2 og er klare for a-sluttspilet.

I samme klasse er også Malvik IL klare for a-sluttspillet etter 3-1.seier over Steinkjer/Sparbu 2 og 4-2 over Klæbu 1.

Også Stjørdals-Blink kan forberede seg på a-sluttspill i 14-årsklassen.

Det samme er også Stjørdals-Blink i guttenes 12-årsklasse etter to kamper og seier 2-1 over Steinkjer og 7-1 over Ranheim 3.

Hommelvik IL 2 i guttenes 13-årsklasse skal spille a-sluttspill etter 3-0-seier over Nessegutten og 4-1-seier over Beitstad/Følling.

Jenter 12-laget til Hommelvik skal også ut i a-sluttspill fredag. Jentene har slått Lånke IL 1 hele 9-2 og Vinne IL 2-0 i sine to første gruppespillkamper.