Stjørdals-Blink 1 er i gruppe med Ålen IL 1, IFK Östersund 3, Frösö IF 2, Ås IF 2, Brunflo FK 1, Leinstrand IL og Støren SK.

Stjørdals-Blink 2 er i gruppe med Frösö IF, IL Varden Meråker, Egge IL 1, IFK Östersund 2, Ope IF, Henning IL og Krokom/Dvärsätts IF.

Kjempegjeng

- Det er en kjempegjeng  å ha med på cup. De fleste har vært spente i flere måneder før avreise fra Stjørdal tidligere i uka, sier Micke Skei som er trener for gjengen sammen med Espen Strømberg.

En av spillerne, Odin Lyng, brakk nesen under lek på trampoline for 14 dager siden. Han fikk beskjed fra legehold om å glemme deltakelse i Storsjöcupen. Men en ansiktsmaske løste problemet og Odin er med for fullt under cupen i Östersund.

Disiplin

Far til Odin, Jon Magne Lyng, har bakgrunn fra Forsvaret. Så han kjører et eget opplegg med egne regler for de 4 jentene og 18 guttene som utgjør spillertroppen.

- På skolen der vi bor benytter Lyng seg av en fløyte når han vekker spillerne på morgenen. Når den høres så skal føttene til spillerne være på gulvet. Ble en artig situasjon en av de første dagene da et par av spillerne ble vekt uten boksershortsen på, sier Micke Skei.

En annen av reglene er at de klærne som spillerne ikke har på kroppen, skal ligge nede i bagen.

- Og alle spillerne må sitte når de er på do, sier Skei.

Pizzakveld

I tillegg til selve kampene så har Stjørdals-Blink-gjengen planer om en egen pizzakveld torsdag.

- Og hvis vi rekker det så skal vi en tur i Storsjöbadet før vi reiser hjem, sier Micke Skei.