Frams jenter 13-lag i fotball vant semifinalen mot Steinkjer FK 1 2-0 lørdag morgen.

Laget er dermed klar for finalen i a-sluttspillet senere i dag i Östersund. Skatvalsklubben møter Films SK IFK D/Ö klokka ti over halv ett.

Gutter 14-laget slo Sørlia 2-1 i sin semifinale og møter akademilaget C.E.F. Tucuman fra Argentina i sin finale klokken 14.20.

Spenning

Spenningen er stor i  Fram-leiren foran finalene.

- Jeg har hatt en storartet storsjöcup. Vi har ikke tapt noen kamper på veien fram mot finalen. Det er artig å være på cup. Nå gleder jeg meg til finalen, sier kaptein på jentelaget, Tiril Aksethø Røkke, etter semifinaletriumfen

-Helt fantastisk gjort av jentene. Men nå må jeg få tak i flere spillere fra andre Fram-lag til finalen. Vi er nemlig få spillere og det er slitasje på de spillerne vi har, sier trener Jonny Sivertsvik. Han er trener sammen med Ivar Amdal.

Sykehus

En av spillerne på laget, Signe Kristoffersen, har ligget på sykehus i Östersund i to dager. Hun blir utskrevet i dag og skal se finalen som publikum.

Syden

Og en annen spiller, Dina Olafsdottir, er på vei hjem. Hun blir møtt av sine foreldre halvveis på veien mellom Östersund og Skatval.

- Dina skal til syden og måtte til stor skuffelse reise fra Östersund etter semifinalen for å rekke flyet fra Værnes i ettermiddag, sier Frams lagleder og oppmann, Inge Auran.

Finaleplassen til 13-årslaget er tidenes prestasjon i Storsjöcupen av et jentelag fra IL Fram.

Travelt

Finalelagstrener Sivertsvik får det travelt fram mot finalestart.

Da Bladet snakket med ham lørdag formiddag så var han opptatt av å få kjørt spillerne tilbake fra Sportsplan der semifinalen ble spilt og til skolen de bor på.

Stjørdals-Blink ut

I gutter 16-klassen tapte Stjørdals-Blink sin semifinale mot Charlottenlund SK lørdag formiddag. Etter 1-1 ved ordinær tid, røk Stjørdals-Blink ut 5-4 etter straffesparkkonkurranse. Charlottenlunds utligning kom mot slutten av kampen.

I finalen skal Charlottenlund SK møte IFK Östersund som slo Selbu BK 4-0 i den andre semifinalen.