Stjørdals-Blinks andredivisjonsherrer i fotball møter førstedivisjonsklubben Levanger FK i en treningskamp på Nye Blinkbanen tirsdag kveld.

Og i målet til stjørdalingene står Daniel Hagen (23) fra Åsen. Årsaken til det er at begge målvaktene til Stjørdals-Blink, Jørgen Vordal og Thomas Lia, sliter med skader. Henholdsvis et fotblad og en lyske.

– Hagen har vært i Egersund i vårsesongen uten å få spille. Nå er han interessert i a-lagsfotball og han har vist interesse for å komme til oss, sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink Fotball (SBF).

– Hvis Jørgen og Thomas blir skadefrie så får vi heller ha et luksusproblem med tre målvakter i høst, sier Fuglem. Hagen har også spilt for Byåsen og Rosenborgs juniorlag.

Stokke og Sollihaug

Ellers så sier Fuglem at nettopp Egersund, som spiller i samme avdeling som Stjørdals-Blink, har vist interesse for to av Stjørdals-Blinks beste angrepsspillere. Både Jørgen Sollihaug og toppscorer Sondre Hopmark Stokke er i rogalandsklubbens søkelys.

– Verken Jørgen eller Sondre har sagt at de drar til Egersund. Så jeg håper at de blir hos oss ut sesongen. Men vi i Stjørdals-Blink vil ikke legge hindringer i veien for en overgang hvis det er ønskelig. Men må innrømme at jeg vil synes det er litt rart hvis de går fra en klubb i 2. divisjon og flytter til en annen klubb i samme divisjon som ligger på samme nivå, sier Håvard Fuglem.

Stjørdals-Blink har forlenger utlånsavtalen med Ranheim angående Marius Augdal.

– Marius blir hos oss ut sesongen. Det gjør også Andreas Weigner Rye som vi låner fra Ranheim, sier Håvard Fuglem.

I løpet av vårsesongen har Stjørdals-Blink mistet Mosa Doboyou til Kolstad og Stian Nyhus til Strindheim. Syver Karlsen har flyttet hjem til Lillehammer mens Thobias Kvam Navelsaker har sluttet ifølge Håvard Fuglem.

Tromsø 2

Christer Johansen har spilt for Tromsø IL 2 i 4. divisjon i vårsesongen. Trønderen med bakgrunn fra Heimdal og Rosenborgs juniorlag vil hjem til Trondheim og han skal trene med Stjørdals-Blink.

– ikke sikkert at han spiller mot Levanger. Kan ikke gjøre for mange forandringer. Vi møter tross alt Vidar i høstsesongens første seriekamp førstkommende lørdag på Nye Blinkbanen, sier Håvard Fuglem.