Ifølge sportslig leder Håvard Fuglem i SBF så håper han at utlånsavtalen er på plass i løpet av neste uke. Det betyr at Walker ikke er aktuell til lørdagens 2. divisjonskamp mot Vidar hjemme på Nye Blinkbanen.

Lånes ut

- Akkurat nå er det mye som tyder på at Glenn blir lånt ut til Stjørdals-Blink. Men det er ikke hundre prosent sikkert ennå, sa en ferierende skatvalsbygg Ivar Arnljot Sandvik til Bladet i går formiddag. Sandvik er administrativ leder for sport og organisasjon i bydelsklubben fra Trondheim.

- Hvorfor ikke hundre prosent sikkert?

- Vi må også se på spillersituasjonen i egen klubb. Hvis et par spillere plutselig forsvinner til en annen klubb, så kan det hende vi har bruk for Walker selv, sier Sandvik. Han sier at også Elverum, som spiller i den andre 2. divisjonsavdelingen, også viser interesse for Walker.

- Så det også opp til Glenn selv hva han vil. For oss i Ranheim har det selvfølgelig vært beste løsning å ha ham i en klubb i nærheten, sier Ivar Arnljot Sandvik.

Ranheimspillerne samles til sin første fellestrening etter ferien tirsdag 24. juli. Lørdag 4. august åpnes høstsesongen i Eliteserien med hjemmekamp på splitter nytt kunstgressdekke mot Rosenborg.

Startet i Remyra

Glenn Daniel Rogstad Walker startet sin fotballkarriere i Remyra IL, fortsatte i Stjørdals-Blink før han havnet hos Rosenborgs akademi som gutte- og juniorspiller. Han kom til Ranheim foran denne sesongen.

- I de siste eliteseriekampene før sommerferien var han med i spillertroppen. Han fikk også et innhopp. Det betyr at han ikke er så veldig langt unna selv om den forsvarsfireren vi har brukt mest har vært veldig solid så langt denne sesongen, sier Ivar Arnljot Sandvik.

Relasjon

Ifølge Sandvik har Ranheim en fin relasjon til SBF. Tidligere denne uka ble det klart at de to klubbene er enige om å forlenge utlånsavtalen av Marius Augdal som dermed blir i Stjørdals-Blink ut sesongen. I tillegg er Ranheims Andreas Weigner Rye utlånt fra Ranheim til stjørdalsklubben ut sesongen.

Møter Vidar lørdag

Stjørdals-Blink stiller med den Egersunds aktuelle duoen Sondre Hopmark Stokke og Jørgen Sollihaug i dagens kamp mot Vidar. I tillegg står Jørgen Vordal i mål for hjemmelaget. Det betyr at ingenting er avklart med åsbyggen Daniel Hagen som sto i Stjørdals-Blink-målet i tirsdagens treningskamp mot førstedivisjonsklubben Levanger FK. En kamp som SBF tapte 3-2.