Innledet høstsesongen i 2. divisjon med å slå Vidar på hjemmebane.

Midtstopper og lagkaptein Vegard Fiske laget to mål da Stjørdals-Blinks fotballherrer slo Vidar fra Stavanger 3-1 i lørdagens 2. divisjonskamp hjemme på Nye Blinkbanen.

- Jeg har laget to mål kun i en kamp tidligere. Det var i en tredjedivisjonskamp for Steinkjer, sier Vegard Fiske.

- Men det er så lenge siden at jeg ikke husker årstallet, legger han til.

Fiskes to mål kom i første omgang og begge kom etter dødballer.

Midtveis i omgangen headet han inn 1-0 etter et hjønrespark mens 2-1-målet kom i omgangens siste minutt etter klabb og babb i feltet etter et langt innkast av høyreback Lars Ramstad.

3-1-målet var det Sondre Hopmark Stokke som sørget for da han sto på rett sted til rett tid foran Vidars mål godt og vel midtveis i andre omgang.

- En god kamp og en god åpning av høstsesongen, sier Vegard Fiske.

Han rakk en Syden-ferie før oppkjøringen til siste halvdel av sesongen starte opp for snart 14 dager siden.

- Men i dag virket det som om alle spillerne var i god form. Tror ikke det er noen som bare har ligget på en solseng eller sofaen mens vi har hatt ferie, sier Vegard Fiske.

Han var også nære på å lage sitt tredje mål for dagen, men skuddet fra drøyt 16 meters hold på stillingen 2-1 gikk rett over tverrliggeren hos Bjarte Christian Egeland i Vidars mål.

- Veldig viktig å vinne slike kamper mot lag som ligger rundt oss midt på tabellen. sier Vegard Fiske.

En fullt fortjent seier til Stjørdals-Blink mot et Vidar-lag som knapt skapte en eneste målsjanse bortsett fra Per Henrik Holm Nag sin utligning til 1-1.