Overrasket treneren sin

Malvik Turn og RG med fire medaljer i NM for seniorer i Bergen.

Utøvere fra Malvik Turn og RG som deltok i senior-NM i Bergen. Bakerste rekke fra venstre Alisa Pettersen, Lina Holthe, Karoline Kvello, Yasmine Onsøien, Martin Solli og Even Auran. Foran fra venstre Maria Tønne, Hedda Fjeldseth, Andreas Høiset, Johan Kvale, Martin Forvemo, Fredrik Dahlstrøm, Julie Woldseth og Lina Marita Larsen.  Foto: Privat

Sport

- Vi har egentlig ikke prestert bra i norgesmesterskap for senior tidligere. Årsaken er blant annet at vi har mange unge utøvere. Vi måtte til og med søke om dispensasjon for å få med de yngste utøverne, sier hovedtrener Tomas Bekkavik i Malvik Turn og RG.

Norgesmesterskap i troppsgymnastikk nasjonale klasser og TeamGym senior ble arrangert i Fana Arena i Bergen sist helg og malvikklubben kunne reise hjem med sølvmedalje i miksklassen i tumbling og bronsemedaljer i mangekamp i miksklassen og i teamgym både i miks- og herreklassen.

- Spesielt bronsemedaljen i herreklassen kom overraskende. Laget besto av seks utøvere som vi nærmest klarte å skrape sammen til et lag rett før vi reiste til Bergen, sier Tomas Bekkavik.

Neste oppgave for Malvik Turn og RG er det midtnorske mesterskapet i troppsgymnastikk på Ørlandet mellom 2. og 4. november.

- Men i midten av oktober skal jeg og fem utøvere fra klubben delta i europamesterskapet som arrangeres rett utenfor Lisboa i Portugal, sier Tomas Bekkavik.