Skyttersjefen med skryt til Stjørdal

Generalsekretær Jarle Tvinnereim i Det frivillige skyttervesen (DFS) retter en stor takk til Stjørdal kommune for gjennomføringen av Landsskytterstevnet 2018 (LS 2018).

Jarle Tvinnereim er generalsekretær i Det Frivillige Skyttervesen.  Foto: DFS

Sport

Årets landsskytterstevne er brakt vel i havn. Ifølge Tvinnereim var det knyttet ekstra spenning til årets stevne, som for første gang ble arrangert i Stjørdal.

– Kjempebra å få en slik takk. Veldig hyggelig at lokale krefter som la ned en stor innsats får denne velfortjente skrytet. Og det er også en inspirasjon for andre arrangement i kommunen, sier stjørdalsordfører Ivar Vigdenes. Han mener at en slik oppmerksomhet tjener som inspirasjon til å søke om å arrangere LS også i 2023. Til stor glede for alle involverte ble LS 2018 en stor suksess. Vi kan trygt slå fast at Landsskytterstevnet 2018 ble et svært vellykket arrangement, og en stor opplevelse for skytterne og deres familier, sier Tvinnereim i brevet han har sendt til Vigdenes. Han skriver også at takket være en fantastisk innsats og engasjement, fra hovedkomiteen til Forsvaret, skytterlagene og deres støttespillere, kommunen og ikke minst en fantastisk gjeng med frivillige, ble LS en stor familiefest og en god opplevelse for alle.

DFS har hatt en god dialog med kommunen som har vært imøtekommende og møtt alle utfordringer med en positiv innstilling. Positivitet og gjestfrihet har vært et kjennetegn for LS 2018. Stjørdal har all grunn til å være stolte av gjennomføringen av det første landsskytterstevne i kommunen.