Disse lagene skal Blink møte neste år

Møter gammel storhet – se hele avdelingsoppsettet!

Blir det nye jubelscener for Stjørdals-Blink Fotball i 2019? Her fra den intense og spennende serieavslutningen i år.   Foto: Lars Sørnes

Sport

Neste års to avdelinger i 2.-divisjon ble offentliggjort lørdag. Der ble det kjent at Fredrikstad, med trener Per-Mathias Høgmo, kommer til Nye Blinkbanen i 2019. Det blir også interessante lokaloppgjør mot de tre trønderlagene i avdelingen.

Roar Vikvangs menn i Stjørdals-Blink skal møte disse lagene:

 • Levanger
 • Nardo
 • Byåsen
 • Fredrikstad
 • Moss
 • Kvik Halden
 • Brattvåg
 • Hødd
 • Sola
 • Egersunds
 • Bryne
 • Vidar
 • Arendal

Saken fortsetter under bildet.

Fra venstre: Asle Tjøtta fra Bryne, Steinar Pedersen fra Arendal, Trond Arild Olsen fra Egersunds, Knut E. Jegersen fra Stjørdals-Blink, Helene Arnø fra Stjørdals-Blink og Andreas Holmberg fra Levanger.  Foto: Privat

 

Den andre 2.-divisjonsavdelingen består av følgende lag:

Alta, Mjølner, Senja, Bærum, Kjelsås, Grorud, Asker, Oppsal, Elverum, Fram, Odd 2, Florø, Sotra, Åsane.

LES OGSÅ: Her er Blinks nye assistenttrener

LES OGSÅ: Vikvang sa ja til trenercomeback etter familieråd (Tilgjengelig for abonnenter)

– Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år, og det var ikke til å unngå at noen klubber får lengre reiser selv om vi prøver å begrense det mest mulig. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig og Nord-Norge bør kobles mot lag fra Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som får reisebelasting, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn til fotball.no.

– Andre viktige kriterier er jevn fordeling av 2. lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi prøver også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør der det er mulig. Alle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn.