Team Hundstad stakk av med Sinkbøtta

Etter 57 fotballkamper i Fjellhallen kunne seierherren triumfere stort.

Vinnere av Sinkbøtta 2018, Team Hundstad. Fra venstre: Svein Erik Vold, Øystein Sandstad, Christian Brekke, Robert Hundstad, Kristian Aunøien og Håvard Halvorsen. Stig Vorum var også med på laget.  Foto: Stjørdals-Blink fotball

Sport

Sinkbøtta har blitt årlig fortredelse for de ønsker å få spilt litt fotball i romjula.

Hele 28 lag var påmeldt, og det ble spilt fotball fra tidlig formiddag til godt utpå kvelden i Fjellhallen.

Når alt ble talt opp fredag kveld var det gjengen i Team Hundstad som stod igjen som vinnere, og dermed kan hovere stort ett helt fram i tid. For det er ingen tvil om at en seier i Sinkbøtta betyr mye heder og ære blant de som deltar.

I finalen slo de laget «Lads on the Tour».

Fornøyd sjef

Turneringsleder Håvard Hindseth var godt fornøyd med innsatsen både hos spillere og frivillige under Sinkbøtta 4. juledag.

- 28 lag deltar, og det er maksimalt hva vi kan ha for å få gjennomført turneringen på én dag. Vi avvikler over hundre kamper i løpet av dagen, men det går bra. Vi har mange dyktige folk som hjelper til, og vi håper å sitte igjen med en god inntekt til klubben, sier Håvard Hindseth, som debuterte som turneringsleder for Sinkbøtta.

Arrangør av turneringen er Stjørdals-Blink fotball.

Turneringsleder Håvard Hindseth var godt fornøyd med innsatsen både hos spillere og frivillige under Sinkbøtta 4. juledag.  Foto: Frank Skaufel