Tvillingsøstre med hver sin bronsemedalje

Thea og Thale Leirfall Bremset imponerte i innendørs-NM i friidrett. Også bronse til stavhopper.

Thea (t.v.) og Thale Leirfall Bremset. 

Sport

Thea og Thale Leirfall Bremset fra Stjørdal Friidrettsklubb (SFIK) bemerket seg begge i innendørs-NM i friidrett i helga. Mesterskapet ble arrangert i Haugesund, og stjørdalsjentene stilte begge i seniorklassen.

Thea hoppet 1,75 meter i høyde, og tok med det bronsemedalje. Tonje Angelsen var suveren og tok gull med 1,90 meter. Sigrid Kleive kapret sølvet. Både Angelsen og Thea Leirfall Bremset har for øvrig Roger Hollup som trener.

I lengdekonkurransen ble det bronse til tvillingsøsteren Thale med et bestehopp på 5,97 meter. Vant gjorde Oda Utsi Onstad med 6,27 meter, mens Ranheim ILs Kristina Stensvoll Reppe fra Vikhammer tok sølvet.

Stavhopper Stine Grong Ruud fra SFIK hoppet 3,50 meter, en prestasjon som holdt til tredjeplass.

Det var Birgitte Kjuus fra Ullensaker/Kisa IL som ble norgesmester med 3,80 meter.

På 60 meter ble det femteplass til malvikingen Mari Gilde Brubak fra Trondheim Friidrett på 7,72 sekunder. Norgesmester ble Helene Rønningen fra Tyrving IL med 7,42 sekunder.